keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Ilmapallot kattoon! Jostain on aloitettava!

Huh. Näiden ilmapallojen ja unelmakakkujen jälkeen on tapahtunut elämässä sen verran, että on aika aloittaa taas jotain uutta! Jostain on aloitettava ja olkoot se tämä aamu ja tämä teksti. Ulkona paukkuu kohtalainen pakkanen, mutta täällä sisällä on ihanaa käpertyä uutukaiseen torkkupeittoon ja odottaa vielä hetki, kunnes aamun rauhallisuus kaikkoaa. Vielä kuitenkin voi muistella viime kesää ja hetken miettiä, mitä kaikkea tulen tarjoamaan tässä blogissani. Jos vaatteet, sisustus, ruoka, kirjat ja matkustelu kiinnostavat sinua, liity seuraani!Ilmapallot kattoon! 


Tässä kuvapostausta aiheista, joita blogissani haluan käsitellä. Kuvassa keväine babyshowerherkku, Dorota-kakku, jossa marenkilevyjen välissä ihanan pehmeä suklaa-mascarponetäyte. Houkutus on kieltämättä supermakea, joten sen kanssa tämäkkä ja vahva kahvi on paikallaan. Koristeeksi käy macaronsleivokset, konvehdit, vaikkapa kahhunvatukat ja sulatetusta suklaasta tehdyt koristeet.

Kesän makuja ja vauvan odotusta. <3


Vaikka odotus oli kesäkuussa edennyt jo pitkälle, ei tämä estänyt käyttämästä korkeita korkoja, eikä hulmuavia helmoja. Tulevat postaukset pitävät sisällään ihan jotain muuta, kuin mammamuotia. Seuraavat kuvat ovat viime kesältä, joten niiden tunnelmissa on hyvä alkaa alejen jälkeen odotella ihania kevään värejä ja kuoseja niin omissa, kuin lastenkin vaatteissa. Vaikka rakastankin jokaisen sesongin vaatteita yltiöpäisesti, on kevään ja kesän lähestyessä ihanaa odottaa aikaa, jolloin saa kuoriutua paksuista talvivaatteista. Kevät antaa niin paljon enemmän meille suomalaisille mahdollisuuksia pukeutumiseen ja ennen kaikkea asustamiseen. Kaikkea ei siis enää tarvitse pakata paksun untuvaparkan alle, eikö niin?

Odottajan look kesäkuussa 2013. DVF:n maximekko ja Givenchyn sandaalit.Auringolta suojasi Puccin aurinkohattu ja Louis Vuittonin lasit. Nyt taitaa pärjätä ennemminkin lämpöisellä cashmirpipolla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita