keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Boots by Brokeback Mountain

Tänään on näköjään tarkoistus puhua meidän eteisen matosta. :-) Niin vallitsevassa osassa se on tuossa kuvassa. No ei. Oikeasti, löysin eilen superhienot saappaat, jotka ei kyllä ollut ollenkaan hakusessa. Ja tähän pieni taustatieto: kaapistani löytyy aika paljon jalkineita koroilla, ja tyylikin on ollut ja on naisellinen. Halusin kuitenkin jotain krouvimpaa, koska nykymeno täällä kotona on juuri sitä. Eli päivisin mennään farkuissa tai Mosmoshin housuissa ja kevään mittaan odotan myös Odd Molly- stailini korkkausta. Tyyli on siis aikalailla vaihteleva duunissa ja kotona. Mutta kaikkea voi ja saa kokeilla ja ennenkaikkea pitää!
Mutta ne saappaat. Olin hakemassa tuttipulloja Nekkulin kanssa, kun se imetys pitäisi nyt jättää, ja suuntasin kaupunkiin. Meillä myös juhlitaan esikoisen synttäreitä perjantaista alkaen, joten kaikkea pitää hommata ennen sitä. Tärkeä päivä tulossa. 
Taivaalta tuli räntää ja pullo-ostosten jälkeen livahdin suurimpia pisaroita karkuun tuttavani liikkeeseen Korkeavuorenkadulla. Siinä ne sitten törötti! Nuo Primebootsin tekeleet. Aika kivat! 
 Matsku on kohtalaisen paksua nahkaa ja näissä ei ole minkään maailman vuorta, eli nahan nurja puoli on sisäpintana saappaissa. Tulee mieleen Brokeback mountain-leffa ja cowboytyyli. Ajattelin vähän, että nämä kävisi jopa sellaisen Odd Mollyn kevyemmän mekon kanssa. Kävi nimittäin pieni vahinko sunnuntaina netissä...eksyin Odd Mollyn sivuille, ja loppu onkin kevätvaatehankintojen historiaa. En yleensä tilaa verkosta vaatteita, jotka saan  ihan hyvin täältä kotimaastakin. Haluan ostaa palvelua sitä tarjoavilta yrittäjiltä tuotteiden ohessa. Poikkeus vahvistaa säännön, sitäpaitsi yksikään tilaamani tuote ei ole sellainen, jonka olisin nähnyt kulkemissani kaupoissa täällä, joten se keventää huonoa omaatuntoa.

 Primebootseista en ollut ennen kuullutkaan. Kyse on paksusta rasvanahasta käsin, kahdessa vaiheessa valmistetuista saappaista. Tuotteet tehdään Espanjassa ja Ruotsissa nämä ovat kuulemma supersuositut juuri nyt. Vuorettomuuden vuoksi otin omani hiukan reilumpana, joten sisään mahtuu tarvittaessa hiukan paksumpi sukka. Nahkapinta, kuten kuvasta näkyy, on käsittelemätön, joten se vain paranee ajan mittaan. Ja mikä tärkeintä, saappaiden sävy sopii myös mainiosti Mulberryn Oak-nahan kanssa. :-)
 
Täytyy yrittää laittaa vihdoin taas asukuvia ja viimeistään, kun se Mollyn paketti saapuu. :-) Tänään päivän asuun kuului hiuspuuterilla pelastettu tukka, tummat silmänaluset ja 70 senttimetriä äidilleen naureskelevaa pikkutyttöä. Ja juu, tullessani kotiin, ihmettelin, miten mulla on sukat jalassa, kun lähdin paljaat jalat UGG-bootseissa liikenteeseen. Mulla oli sovitussukat jalassa. :-) toinen nilkkasukka ja toinen polvisukka. Onko muille käyny samaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita