lauantai 1. helmikuuta 2014

Muistojen Bulevardi...rakas sellainen

Tänään livahdin kaupungille ennen kuopuksen kummisedän syntymäpäiviä. Muutama tunti ja tämä äiti on ladattu viikoksi taas eteenpäin. Sain suureksi onneksi lapsille kaitsijan läheltä keskustaa, joten kun painoin oven kiinni takanani, sain jalat todella vikkelästi alleni.
Minulla on muutama vakiopaikka, joissa usein käyn juomassa kupillisen kahvia ja vaihtamassa kuulumisia. Niistä saatte kyllä lukea tulevaisuudessa. Tänään halusin käydä ihastelemassa lastenvaatteita ja -asusteita. Le Bunuell Bulevardilla on yksi meidän pesueen luottovaatettajista, ja Marika palvelualttiudessaan jotain aivan ihanaa. Marikalta saa merkeistä mm. Cream:ia, Kate Mack Biscottia, Guessia ja Timberlandia. Jopa esikoinen viihtyy hänen liikkeessään.


Le Bunuellin interiööriä. Marika auttoi housuongelmassa, josta aion postata vielä ennen kuin viikko vaihtuu.

Oma asuni oli mietitty niin, että se sopi kaupungilla tuhatta ja sataa juoksemiseen, lasten pakkaamiseen autoon, sekä syntymäpäiväkahvien nauttimiseen ja muutamaan kuopuksen syöttöhetkeen. Lähtiessä kotiinpäin keskustasta, piti vielä auto työntää miehen avustuksella hangesta, joten siihenkin tämä asu sopi kuin nakutettu. ;-) Toisin sanoen, aikalailla miettimättä mentiin. Tällainen siitä kuitenkin tuli. Kuten aina, asusteet pelastivat ja huomattavan paljon. Kokonaisuuden päälle heitettiin lämmin toppatakki ja räpylöihin UGGit.. Aamun aikana tullut lumi nimittäin karsi jo lähtiessä kenkävalintoja.

Päivän asu:
Shirt: By Malene Birger
Top: Filippa K.
Jeans: Acne
Bag: Jamin Puech

Jewellery: Pernille Corydon (tietty)
Watch: Michael Kors

Hat: WFF/Wild Finnish Fur
Jacket: Michael Michael Kors
Marikan jälkeen poikkesin Bulevardin Nougat sisustusmyymälässä, josta olikin jo aikaismmin puhetta. Sieltä tarttuivat mukaan ihanan pehmoiset villasukat ja muutama koru eräältä tanskalaiselta suunnittelijalta. :-) Tällä kertaa piti keltakultaista settiäni täydentää korvakoruilla, joihin oli liitetty kauniit ruusukvartsihelmet koristeeksi. Tämä harakka ei vaan saa tarpeekseen koruista. Toki minulla on muitakin lempisuunnittelijoita, mutta niistä tulevassa. Pidän siitä, että asua, kuin asua voi piristää koruilla, joiden hankkiminen ei kaada koko kuukauden budjettia. Sitä paitsi, kuten äitini joskus totesi:" Parhaat saa, kun itse valitsee". Pätee siis muuhunkin, kuin koruihin. :-) Jokatapauksessa, aina ei siis tarvitse investoida superhienoihin jalokiviin ja helmiin. Niitä voi hyvällä tuurilla saada silloin tällöin lahjaksi, jos on ollut oikein kiltti. Hyvällä maulla nekin on kyllä aina valittu.<3

Tänään korvakorut löytyivät tästä paletista.

Kotiintultua olohuoneen pöytä näytti tältä. Mitä Bulevardin matkalta jäi kotiiviemisiksi, niistä tulevassa. Ainakaan kaikki ei ollutkaan lastenvaatetta.... 
Sana Bulevardi muuten tuntuu toistuvan ajatuksissani aika ajoin. Noh, olen ehkä sydämeltäni helsinkiläinen tai sitten rakkaus Bulevardiin on syntynyt siellä vietettyjen vuosien aikana. Tuntuu vain, että siellä on kaikki. Vanhan Kirkon puisto hallitsee kadun toista päätä kustantamon vanhan päärakennuksen kanssa, Hietaniemen tori taas toista päätä. Ihanat liikkeet ovat vain kävelymatkan säteellä toisistaan ja kaiken kruunaa Ekbergin kahvila ja leipomomyymälä. Leipomopuolen henkilökunta osaa pakata minulle macaronsit jo nykyään mukaan ovelta naamani nähdessään. Huippupalvelua! Lisäksi Bulevardilla sijaitsee yksi parhaimpia kukkakauppoja, joita tiedän, sekä superravintolat kadun loppupäässä.

Tänään lempikatuni oli niin täynnä lunta, ettei kuvaan meinannut mahtua kuin parkkiin jumittuneita autoja ja lumihiutaleita. Onneksi sentään muutama uskalias mm. Hanna Susi, oli saanut siirrettyä kauniit sypressinsä lumesta huolimatta koristamaan liikkeensä ikkunaa.

En edes pysty sanomaan, koska Bulevardi on kauneimmillaan? Ratikoidenko runksuttaessa eteenpäin syksyllä, vai lumen leijaillessa alas katuun talvisena iltapäivänä? Olen juossut kyseistä katua paljain varpain kaatosateessa, kuvitellessani säästäväni ohuita, rakkaita nahkakenkiäni. Silloinkin Helsingin kaunein katu oli jollain tavalla hurmaava. Oma hetkensä on myös tuoksuva ja herkkä ilma keväisen, lempeämmän sateen jälkeen, kun taas paahtavassa kesässä, kaikki kadun valtavat puut ovat täydessä lehdessä ja asfaltti kuumottaa. Joka tapauksessa, Bulevardi on paikka, minne on hyvä paeta, kun on hetki aikaa, vaikka vain ajatuksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita