maanantai 24. helmikuuta 2014

OMG kun hiukset lähtee, onneksi on hattuja...

Sitä vaan viikon alkuun, että nyt lähtee hiuksia ja paljon. Tiedän ennestään vanhemman lapsen kohdalla, että hiukset ohenee tässä puolen vuoden kohdalla, mutta silti se tuntuu ihan kamalalta. Olen kalju! Tuntuu, että hiuksia on joka paikassa. Varsinkin, kun ne on tummia, niin oikein näkyy, missä olen kulkenut. Susun luona kampaajallakin ollessani kyselin, että paljonko niitä pesupaikalle jäi? No jäihän niitä...ja paljon. Susu yritti lohduttaa, että sä et varmaan ole harjannut irronneita hiuksia samana päivänä. Itsestäni kyllä tuntuu, että tukkaa lähtee ihan harjaamattakin. Mikä siis neuvoksi, kun tuntuu, ettei tätä liehulettiä saa mitenkään? Hattu! :-)
Ihan oikeesti! Odotan, että päähän voi laittaa muutakin kuin pipon Enni Rukajärvi-stailiin. Vaikka eihän siinäkään mitään vikaa tosin ole. :-) Omasta kaapista suosikkejani ovat nuo ikivanhat kapealieriset hatut yläkuvassa ja tuo alapuolen Maison Michelin ohut villahattu. Kevääksi pitää kyllä saada muutama uusi tekele. Olen kerran elämässäni teettänyt hatun modistilla Helsingissä Teatterikujalla. En muista paikan nimeä, mutta daami teki minulle ohjeitteni mukaan ohuesta mokkasäämiskästä mustan turbaanihatun. :-) Se on ihan must vieläkin. Ja huomatkaa, turbaanit tulivat muotiin vasta 2010-luvulla uudelleen, esim. Missonilla.
Tuollaisen Guccin leveälierisen kesähatun haluaisin. Kaapista löytyy Puccin hiukan samantyylinen, mutta eihän se sama asia tietenkään ole. :-) Sopisi ihanasti aikas uuden Odd Mollyn maksimekon kanssa, josta tulee kuvaa, kunhan ilmat lämpiää.
Eikös mene ihanasti alaspäin tuo lieri. Ja syvälle päähän koko hattu. Uskaltaisiko hatun tilata netistä? Pitäisihän se nyt sovittaa ainakin koon puolesta päähän...vai pitäisikö?
Rannalle tuo Maison Michelin söpöliini. Sopisi boyfriend-farkkujen ja kiilasandaalien kera. 
Speakin of...
 Nää on vaan niin staileja!
Lämpimiä kelejä odotellessa ja etenkin kevättä. Vaikka olisin kokonaan ilman hiuksia, en anna sen häiritä. Niin makeita hattuvirityksiä on jo mielessä.

ps. pientä hiomista tämän ulkoasun kanssa, joten pliis, älä hermostu. :-)

Kuvat:
Fashionhunny
net-a-porter.com
wonderwall

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita