tiistai 11. helmikuuta 2014

Super-Susu

Sain tilaisuuden kampaajalla rentoutumiseen viime viikonloppuna. Olen luottanut Hiusmuotoilua Susanna Pikkaraiseen useat vuodet, mutta viimeisimpien vuosien aikana, työskennellessäni keskustassa, kävin vuoden verran toisessa salongissa. Syy oikeastaan tuohon harhahyppyyn oli, että Susannan kampaamo on hyvin suosittu ja jouduin ottamaan ajanvarauksen muualta, kun kirja Pikkaraisella näytti punaista. Nyt olen viisastunut ja varaan aina seuraavan ajan jo lähtiessäni edelliseltä käynniltä. Susannalla on supertiimi töissä Espoon Haukilahdessa. Hinnat ovat mielestäni kohtuulliset ja tiimiltä onnistuu niin kampaukset, värjäykset, leikkaukset ja jopa hiustenpidennykset. Itse olen aikanani, esikoisen ollessa pieni ottanut hiuksiini pidennyksiä juuri Pikkaraisella. 

Lauantaina höpötyksestä ei meinannut tulla loppua, kun sain taas istahtaa tuttuun tuoliin silmäilemään humpuukilehtiä ja juomaan kahvia. 

Ihana Susu!

Fashionhullu oli tällä kertaa päästänyt hiuksensa todella huonoon kuntoon. Syy on 69cm pitkä ja painaa 8,9 kiloa. En siis ole yksinkertaisesti ehtinyt käydä kampaajalla. Nekkulin synnyttyä käväisin Pikkaraisella kertaalleen, ja silloin pikkuinen sai tulla mukaan. Reissu oli myös tuolloin onnistunut lapsiystävällisessä kampaamossa, mutta myönnän että on todella ihanaa istuutua pesupaikalle ilman vauvan kiemurtelua olkapäällä. :-)

 Tässä lähtötilanne. Eipä paljoa naurattanut. Ihme ettei ovelta käännytetty...

 Avaruus kutsui keskittyneen näköistä astronauttia.

 Enpä olisi uskonut! Tähän väriin, leikkaukseen ja viimeistelyyn ei höpötyksen lomassa mennyt kuin pari tuntia.

 Nappasin lähteissäni matkaan SP:n ihanan kolmen tuotteen paketin, johon kuului Luxeoil shampoo, öljy haavoittuneille latvoilleni ja maski saunassa pidettäväksi. Tuoksu näissä tuotteissa on muuten ihanan yleellinen. Nyt vaan pitää saada omaa aikaa spa-nautintoihin.


Susannan kampaamossa alkaa pian todellinen kiire, kun wanhat tulevat valmistautumaan tanssiaisiinsa. Salongista saa myös meikin juhliin suunnatessaan. Voit tutustua ihaniin kampauksiin ja salonkiin tästä.

 Näissä kiharoissa kelpasi liihotella viikonlopun vierailuille.


Päivän asu:
Top: Gustav
Skirt: Baum und Pferdgarten
Shoes: Givenchy
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita