lauantai 15. helmikuuta 2014

Teatteria ja ....kietaisumekko

Kävimme tänään katsomassa Kansallisteatterissa Miika Nousiaisen kirjaan perustuvan kappaleen Metsäjätti. Näytös on pyörinyt jo hyvän aikaa, mutta me pääsimme katsomaan sitä vasta nyt. 
Jännitin etukäteen kohtalaisen paljon, kuinka kuopus selviää hoidossa muutaman tunnin, ja eritoten, kuinka hoitajat selviävät kuopuksen kanssa. :-) Tyttö pitää kovaa ääntä, kun sille päälle sattuu. Pelkoni taisi olla turha, koska puhelin ei piipannut lyhyen kaupunkivisiitin aikana. Ja teki kyllä hyvää!

Ihastelin Kansallisteatterin olemusta jo ennen näytöstä. En tosiaan muista ajasta ennen kuopuksen syntymää hetkeä, kun olemme kahdestaan. Edellinen kerta on tainnut olla tähän mennessä synnytyssali. :-)
Aamupäivä meni henkisesti valmentautuessa lyhyeen kaupunkivisiittiin. Valmensin varmaan enemmän itseäni, kuin lapsia. 
 Ai juu...Yksi kietaisu kurvasi ovelle eilen. Liekkö syynä alkuviikon visiitti nettiin?
 Tässä se kietaisun syvin olemus on juuri parhaimmillaan: superhelppo! Vielä hetki ennen lähtöä, juoksentelin kotona ympäriinsä alusvaatteissa ja järjestin lastenjuttuja kuntoon. Sitten vaan sukellus mekkoon ja voilà! 
Pitkä malli sopi erinomaisesti tänään, koska oli sopivan leuto sää. Helman alla on nimittäin hankalaa pitää sukkia, koska ne jäävät sähköisinä silkkijerseyhyn kiinni. Eli Vogue-sääret ovat ainoa vaihtoehto.
 Kaisaniemen puistossa kietaisua ulkoiluttamassa teatterielämyksen ohessa.

Päivän asu:
Wrap Dress: Diane von Furstenberg
Shoes: Marni
Clutch: YSL
Coat: Preen line
Gloves: Fancy Fanny


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita