keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Mitä mukaan matkalle...?


Kohta se koittaa...loma. Tai mielestäni olen kyllä lomalla kokoajan, koska saan viettää etuoikeutettua elämää lasteni kanssa. :-) Vaikka kuuluuhan siihenkin päiviä, jolloin elämä ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Tämä jatkuva kotimainen harmaus varmaan aiheuttaa osan vetämättömästä olosta. Onneksi tähän on ratkaisu, ja se löytyy pieneltä kaupunkilomalta itselle rakkaiden ihmisten kanssa. Mutta, mutta...mitä mä otan mukaan???
En ole matkustanut kertaakaan vielä kahden lapsen kanssa, ja eihän sen nyt niin hankalaa luulisi olevan. Ainakin yhden kanssa reissaaminen on osoittautunut helpoksi ja hauskaksi. Nyt vaan on enemmän tavaraa pakattavana. Parasta siis tehdä listoja.
Olen mestari tekemään listoja. Listaan tekemättömiä asioita, kauppatavaroita, kalenterimerkintöjä ja tulevia hankintojakin joskus. Matkalle lähtiessä listaan omia tavaroitani ja myös muiden. :-) Mutta pakko vaan tehdä niin. Muuten en muista yhtään mitään.

Nekkulille otetaan mukaan kaikki, mitä se omistaa...? No melkeinpä. Jokaiselle päivälle on hyvä olla asu tai pari, koska syömään opettelu vie vaatteita päivässä jonkin verran. Ainakaan sen varaan ei kannata laskea, että neiti saisi ruuan suuhun ilman minkäänlaista ohi huitomista. Lisäksi löysin lastentarvikeliikkeestä ihanan Elodie Detailsin lämpöpussin rattaisiin. Meillä ei ole ollut tuollaista rattaisiin sopivaa, isompaa lämpöpussia, ja nyt se tuntuu ihan fiksulta hankinnalta. Kaupunkilomalla on kuitenkin hiukan viileää, mutta lämpöisempää, kuin täällä kotona. Vauvan voi siis laittaa kätevästi ilman paksuja ulkotamineita pussiin kaupungille lähtiessä. Lisäksi paksu fyllinki rattaissa tukee juuri istumaan pyrkivää matkalaista, jonka pikkuruinen peppu on kauttaaltaan vielä niin pyöreä, että se heiluu jatkuvasti puolelta toiselle. <3 Mukaan tietysti ajanvietettä, eli muutamia omia leluja ja unipussi, joka meillä on ihan ehdoton. Sitten vielä ruokalappuja, kosteuspyyhkeitä, tuttipulloja, aaargh....Pikkukaverin kanssa pärjää jo onneksi vähemmällä varustelulla, mutta pitää uhrata muutama ajatus ja pari listaa sillekin pakkaussessiolle. Arvoon arvaamattomaan nousee ainakin koneessa ajanviete. Siispä, puuhakirjoja ja pelejä mukaan.

Itselle ajattelin ottaa muutaman hyvän kaupunkiasun ja yhden asun illanviettoa varten. Lisäksi mukana on hyvä olla mukavia kenkiä parit, sekä crossbody-laukku, jotta kädet jää kaupungilla vapaaksi. Koneeseen otan isomman crossbodyn, joksi saa kelvata pienenpi LV Keepall. Tämä siksi, että laukussa on vetskari ja kameralaukkukin mahtuu sen sisälle. Takiksi saa kelvata nahkarotsi ja/tai kevyt trenssi. Sitten vielä vähän koruja ja aurinkolaseja ja käsilaukku ja vielä huivi koneeseen ja ja ja...ylipaino jo menomatkalla on taattu. :-D Höh. Olisin halunnut pakata luettavaksi vielä pari kirjaa, mutta onkohan toiveajattelua kuvitella voivansa lukea rauhassa, kun täysi härdelli kaupunkilomalla pystyssä...?
Katsotaan, saanko laukun kannen kiinni, vai joudunko istumaan sen päällä koko illan. Onneksi puoliso ymmärtää, ja toi tilauksesta kuoharipullon pakkaussessiota varten. :-) Sujuu vähän näppärämmin...Bon voyage!

Kuvat:
FashionHunny
louisvuitton.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita