perjantai 28. maaliskuuta 2014

Muista itsesi

Viikko on mennyt hujauksessa ja on vaikeaa uskoa, että on taas perjantai! Aion rentoutua illalla saunassa hellimällä itseäni Elegian aromaattisilla Ytsara tuotteilla. Ytsara tuotteet tulevat Thaimaasta ja ovat puhtaasti luonnonmukaisia niin filosofialtaan, kuin raaka-aineiltaan. Tällä hetkellä käytän tuotesarjan rentouttavaa vartaloöljyä, jossa yhdistyy mieltä rentouttava sitruunaruoho manteli-sekä vehnänalkioöljyjen ravitsevaan vaikutukseen. Ainesosat ehkäisevät lukemani mukaan myös ikääntyminen merkkejä, joten se nähdään sitten myöhemmin. :-D Joka tapauksessa öljyn tuoksu on aivan huumaava. 
Olen myös alkanut käyttää rentoutumiseen Ytsaran aromaattista kasvotyynyä. Ihan tosi! Kyseessä on silmien päälle laitettava, yrttien ja aromaattisten ainesosien tuoksuinen paketti, jonka kanssa voi ottaa pienen hetken itselleen. Kannattaa kokeilla! Varsinkin, jos tekee työpäivänsä aikana päätehommia, voisin kuvitella tämän olevan ihannejuttu. Rasittuneet silmät ja kasvolihakset tykkää.
Olin myös viikko sitten sarjahoitoni toisessa osassa koskien tuota CarboDerm-kasvohoitoa. Voit lukea siitä lisää aikaisemmasta postauksesta. Se hoito todella toimii! Vauvan mukanaan tuomat muutokset kasvoissa alkavat pikkuhiljaa tuon hoidon myötä haihtua. Tällä tarkoitan väsymystä ja hormonaalisiakin muutoksia ihossa. Myös taaksejäänyt talvi pyyhkiytyy tuon hoidon mukana kasvoista pois.
Toivottavasti sinäkin saat mahdollisuuden ottaa aikaa itsellesi nyt viikonloppuna. Pienikin hetki kantaa pitkälle. Aina ei tarvitse mennä hoitolaan asti. Kotona saunakin ajaa saman asian vaikka vain uusimman viikkolehden kanssa. :-) Turha kantaa omasta hyvinvoinnista huonoa omaatuntoa. Itsestään pystyy jakamaan paljon enemmän muille jaksamista ja iloa, kun kyse ei ala olla omalla kohdalla viimeisistä voimista.

Tässäpä vielä lopuksi Hunkydory-lookit. Käy äänestämässä oma suosikkisi kommenttiboxiin nimimerkillä, niin olet mukana Hunkydoryn rannerenkaan arvonnassa. Lookit löytyvät numeroituna maanantain postauksesta ja tässä alapuolella ne ovat vasemmalta oikealle look 1-look 5. Aikaa osallistua kilpailuun on sunnuntai-iltaan saakka. Hunkydory-kilpailu toteutetaan yhdessä Womena vaateliikkeen kanssa ja osa näistäkin Hunkydory-ihanuuksista löytyy liikkeestä Isosta Ompusta.
Nyt sitten nauttimaan viikonlopusta ja aurinkoisista säistä. Täällä päässä on tiedossa mukavaa viikonloppuohjelmaa.  Toivottavasti myös siellä. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita