torstai 27. maaliskuuta 2014

Vanha sirkushevonen ja kevään Tod'sit

Sain tiistaina olla mukana Helsinkiläisen Feminett Boutiquen muotinäytöksessä ja asiakasillassa. Kyseessä on aivan ydinkeskustassa sijaitseva liike, joka on myynyt muotia naisille jo useamman vuosikymmenen. Nykyään Feminettin valikoimista löytyy mm. Tory Burch, Tod's, Joseph, Diane von Furstenberg, Alice&Olivia ja Hogan. Tiistaina esiteltiin kevään Marc Cain-muotia ja ihastuttavaa Alice & Oliviaa. Ohessa muutamia kuvia illasta ja vilahtaa siinä vanha sirkushevonenkin joukossa. ;-)
Mukana tapahtumassa oli myös Walter optiikka ja suloinen Sirpa Kajo, joka oli tuonut mukanaan kevään uutuuslaseja mm. Diorilta, Guccilta ja Ray Banilta.
Marc Cain ja rennompi pikkumusta.
Marc Cain ja Lawrence of Arabia-henkinen kokonaisuus.
Illan suosikki, Alice & Olivian pitsinen cocktailmekko. Mekko on hurmaava! Siitä ehkä lisää myöhemmin. ;-)
Kevään Tod's loafereita. Nämä autoilukengät ovat suosikkejani jo vuosien takaa. Ne tuntuvat jalassa yhtä pehmeiltä, kuin sukat. :-D Feminett myy myös Tod's-ballerinoja, jotka nekin ovat supersöpöjä.
Mustat laukut DVF:ltä ja Tory Burchilta. Nämä kuuluvat kategoriaan "ikuiset." 

Ilta jatkui näytöksen jälkeen kuohuvalla ja seurustelulla. Jotain taisi tarttua mukaankin. :-) Minun on pakko tehdä myöhemmin keväällä paluu rikospaikalle, koska haluan mennä sovittelemaan rauhassa Tod'seja. Herkullisen väriset autoilukengät kuuluvat kevään hankintalistalleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita