perjantai 21. maaliskuuta 2014

Womenan kautta viikonlopun viettoon

Kevät käväisi jo viime viikolla jääden sitten hetkeksi tauolle, mutta ainahan sitä voi toivoa... <3 Kevätvaatetta on tullut hankittua silti ihan kiitettävä määrä. Ja katsella ainakin saa hiukan, eikö?
Womenassa Ompussa on mielestäni tälle keväälle juuri sellaisia juttuja, jotka sopivat elämäntilanteeseeni. Olen jo aikaisemmin todennut, että ne kynähameet on siellä kaapissa odottelemassa töihinpaluuta, nyyh. Onneksi myös casualimmassa kevätvaatteessa löytyy ihania kokonaisuuksia. Tämänhetken lemppareihini lukeutuvat tuosta genrestä Odd Molly, Hunkydory, Henry Lloyd ja Boomerang. Niitä on kiva täydentää erilaisilla twisteillä, kuten Chloén ballerinoilla, Michael Korsin laukuilla, tai vaikka klassisella Vuittonilla. Womenasta saa noiden omien lemppareitteni lisäksi Lexingtonia, New Housea ja Ralph Laurenia, joka muuten sekin on minulle uudempi löytö. Oikeasti! En ole tajunnutkaan, kuinka esim. yksinkertainen palmikkoneule voi olla kiva vaikka minimittaisen farkkuhameen kanssa, tai boyfriendfarkkuihin yhdistettynä. Kaiken ei tarvitse mennä aina kaavamaisesti. Ohessa hiukan kuvamaailmaa Womenan keväästä ja huipputyyppi-Eevan hyvällä maulla valitsemista kokonaisuuksista. :-D Jos muuten joskus haluat toteuttaa shopping-nightin kavereittesi kanssa Womenassa, kannattaa ottaa Eevaan yhteyttä. Idea kuulostaa tosi hauskalta!
Tämän viikon shoppingtour toteutettiin yhdessä Nekkulin kanssa, joten kunhan neiti saadaan hetkeksi jonnekin, aion kurvata Womenaan kameroineni uudelleen.
Pitäisikin hankkia uudet bikinit, kun tulevana kesänä ei ole sitä massulia enää. Viime kesänä masu hiukan häiritsi pienempää pukeutumista. :-D Seilorihenki houkuttelee bikineissäkin. Olalle sopisi tuo Lexingtonin tilava kassi. Sitten vaan rantsuun. Joku tuossa raitojen raikkaudessa tosiaan houkuttelee aina, kevät toisensa jälkeen.
Lisää raitaa. Ja neuletta. Tuo yläkulman Ralphin neule, jossa pinkkiä ja keltaista, sopii hyvin vilpoisiin kesäiltoihin. Hmmph..nythän on vielä lunta. No käy se nytkin aurinkoiselle vaunulenkille  toppatakin kaveriksi ja myöhemmin vaikka tikkiliivin kanssa. Huomaatteko? Pucci on vaihtunut sujuvasti casualimpaan suuntaan täällä päässä ja hyvä niin. Nautin todella, kun saan kokea laadukkaiden merkkien ja materiaalien komboa vapaa-ajan pukeutumisessa.
Ensi viikon aloittaa muuten Womenan kanssa yhdessä toteutettava Hunkydory-kilpailu. Osallistumisohjeet tulevat maanantain postauksessa ja kisa jatkuu koko viikon. Kannattaa siis osallistua. Palkintona on jotain kivaa Hunkydorylta...Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita