torstai 3. huhtikuuta 2014

Kyllä ihminen (kenkähullu) on hullu...

Hei ihan oikeesti...Onko kenelläkään muulla tällaista pakkomiellettä? Enkä tarkoita kenkiä vaan suomalaiskansallista nuukailua ja ihan väärissä yhteyksissä ja ihan mitättömän pienistä summista, jos katsotaan kokonaiskuvaa. :-D Nimittäin... olen vähän outo. Saatan ostaa kenkähurmiosissani aika kalliitakin kenkiä. Sitten tullaan hassuun osioon: en ole valmis maksamaan matalista kengistä! Ihan totta. Ei tee tiukkaakaan hankkia useamman satasen korkokenkiä, mutta matalien, ja kauniiden sandaalien kanssa pähkäilen maailman loppuun asti. Seuraavassa kalastamiani kuvia jalkineista sellaisella lestillä, joka on enemmän tätä elämäntilannetta. Näissä vaan ongelmana on pähkäily. Varsinkin jos kyseessä on supermatalat, muutaman nirunarun omaavat sandaalit, minulla loppuu rahat. Totuushan on, että käytössä, matalat designsandaalit maksaisivat itsensä takaisin käytön mukaan paljon nopeammin, kuin huippukorot. Mikä on siis homman nimi, kun valmista ei meinaa tulla? Mitä mieltä olet? Oletko huomannut pihisteleväsi älyttömiltä tuntuvissa asioissa?

Sekä ylä-, että alapuolella sandaalit, joita voisin luonnehtia terveyskengiksi omalla mittapuullani. Miksi en siis hankkisi selän oikean asennon nimissä muutamaa tällaista paria? Ai juu...se tilan puute. Juurihan alkuviikosta olin laittamassa toisesta päästä pois. Toisaalta...koulussa opetettiin, että suljetussa systeemissä aineen määrä on vakio...joten...:-D
Nämä alapuolella olevat kreikkalaishenkiset ihanuudet saavat väsyneetkin jalat lentämään, eikö?
Katu-uskottavaa matalalentoa Givenchyltä alapuolella. Ihan supermakea solki! Ja mustia kenkiähän aina tarvitsee.
Nämä Marnin nudesandaalit kävisivät ihanasti valkoisen maksihelman kanssa. Voi vitsi! Mutta mutta...
Aivan ihania matalia kesäkenkiä siis on kokoajan tarjolla. Pakko todeta vaan, että päättämättömyys näiden kanssa jatkuu. Ihan sama juttu käytännöllisten, kauniiden ja pehmeiden Tod'sin loafereiden kanssa. En vaan yksinkertaisesti saa hankittua käytännöllisiä kenkiä samaan tahtiin, kuin korkkareita, vaikka kyseessä olisi kuinka kaunis pari! Malliesimerkki on myös muutama postaus taaksepäin, jossa yhdistettiin Driesin leninkiin ne puukorkoiset Chloén korkkarit. Aivan ihanat ja ne oli tosi hyvät jalassakin, mutta ihan älytöntä siinä mielessä, että taaskaan en päässyt koroista matalampiin kenkiin. Jos joku osaa vastata, mistä tässä korkomaniassa on pohjimmiltaan kyse, niin feel free. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita