maanantai 7. huhtikuuta 2014

Välikausijuttuja pikkuisille

Viikonloppu takana ja lapsiperhehulinaa edessä. Maanantaita siis kaikille! 
Edellisen postauksen Sinkkuelämää-sarjan huippukorkeista koroista siirrytään hurjalla hypyllä lastenvaatteisiin. :-D Kävin lauantaina hiukan katsastamassa pikkuneidille ulkovaatetta kuluvaan kevääseen. En ole juurikaan päällysvaatteita hankkinut, koska liikkumisesta ja sen mukanaan tuomasta tarpeesta ei ole ollut etukäteen varmuutta. Esikoinen lähti liikenteeseen vasta vuoden iässä, mutta nyt täältä tullaan konttaamalla ja lujaa! Ja ikää on se 7kk+!!! Kamalinta on, että Nekkuli myös kävelee tukea vasten ja on tehnyt sitä jo kuukauden päivät, joten äidin hermot ovat ihan riekaleina.
Joka tapauksessa, kävimme viime viikolla ensimmäistä kertaa vaunulenkillä ollessamme puistossa ja kokeilimme perinteistä vauvakeinua. Koska suosio oli suuri ja vaatteet täysin väärät ulkoiluun, päätin hankkia ns. välikausihaalarin tytölle. Paljoa kulutuspintaa ei vielä toiminnallisuudelta vaadita, ja oikeastaan vaunuissa nukuttavat päiväunet, keinuminen ja söpöys taitavat olla ne päällimmäiset valintakriteerit. :-)
Vaikka useimmissa puhtaasti lastenvaatteisiin keskittyvissä blogeissa ei enää Minirodinia hehkuteta (tai näin olen ymmärtänyt) minua sen kevät 2014 miellyttää. Värit ovat puhtaita ja reippaita eikä vaatteissa ole liiaksi pinkkiä makuuni. ( olen hankkinut sitä välillä hiukan liikaakin...) Minirodinia löysin lauantailenkkini varrella Ison Ompun Skidi-liikkeestä, josta alla oleva kuva on.
Löysin kuin löysinkin Nekkulin tyyliin sopivan haalarin lenkiltäni. Haalarissa on raikkaat keltavalkoiset raidat ja kullan väriset yksityiskohdat. Huppu on irrotettava, mikä on oivallinen asia auton istuimessa, jolloin huppu ei paina niskaa. Koko haalari on lisäksi somalla keltaisella vuorikankaalla viimeistelty. Hauskinta on se, että samalta merkiltä on löytynyt myös isoveljen tummansininen takki, josta kuva alapuolella. Molemmilla on myös samanlaiset Villervallan pipot, Nekkulilla tuo vauvaversio ja isoveljellä tavallinen, pipomainen. Keltainen väri sopi mielestäni erinomaisesti tuohon tummansiniseen takkiinkin.
Nyt pitäisi löytää vielä pikkuneidille jalkoihin töppöset, jotka mätsää haalariin. Nuo alapuolella olevat ovat Minirodinin, mutta harmikseni ihan liian isot. Viime viikolla me keinuttiin sukat jalassa,  ylipitkien punttien suojissa...:-/. Eli nyt alkaa vauvojen/taaperoiden(hui, kuinka aika menee!!!) kenkien metsästys.
Kuvat:
FashionHunny
Minirodini.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita