tiistai 6. toukokuuta 2014

Aurinkolasit löytyy...mistä aurinko?

No nyt sitten niistä aurinkolaseista! Oon lasien superhamstraaja ja laatikot pitäisi jo kovaa vauhtia siistiä ja blehat kiillottaa kesää varten. :-) Ainoa vaan, että ainakaan viikko ei alkanut varsinaisesti auringonpaisteessa.
Aurinkolasit ovat mielestäni jokatapauksessa superasuste. Pikkulasten äitinä ne peittävät oivallisesti tummat silmänaluset, säästävät aikaa, kun silmiä ei tarvitse meikata ja lisäksi ovat ainakin minulle autoillessa ihan must. Suosikkejani ovat LV:n aurinkolasit, sekä vanha kunnon Ray Ban. Uusi valloitus on Sofinahista löytyneet Karen Walkerit! Ne on ihan uskomattoman makeat ja  antavat potkua yksinkertaiseenkin asuun. Louis Vuittonia olen suosinut aurinkolaseissa oltuani siellä töissä vuosia sitten. Koska opin tuntemaan firman laadun, osaan luottaa heidän laseihinsa aika varauksettomasti. Vuittonin lasit ovat kestäviä ja naisellisia. Lisäksi kokoelma on niin laaja, että jokaiselle tuntuu löytyvän jotakin.
Inspiraatiota lasien käyttöön saa vaikka tuosta alta. Ainakin täällä on tullut tutuksi lasit niin pitkän hameen, kuin pipo-lookin kanssa.
Karen Walkerin lasit henkivät aivan toisenlaista potkua, kuin tuttu Louis Vuitton. Ja se on hyvä. Vuittonin malleista minun kaappiini on eksynyt tavallisesti ne naisellisimmat jutut. Uudessa Walkerin kokoelmassa puhuttelee ihan toisenlainen muotokieli, kun mihin olen tottunut. Homma on aika casualia ja rouheaa, mutta yritystä ei ole liikaa. Suunnittelu on tyylilleen uskollista. Tässä muutamia kuvia Sofinahista.
Olen uskaltautunut hankkimaan jo omani täydentämään kokoelmia. Yllätys, yllätys...jotain naisellista piti silti olla, eli pitsi veti pisimmän korren. :-) Nää on ihan huikeat!
Toivottavasti saadaan aurinkoa viikon jatkuessa, koska haluaisin jo sopivaa valoa muutamia asukuvia varten. Niistä kun on jo aikaa... See juu!


Kuvat:
FashionHunny
Net-a-Porter.com
Karen Walker.com
atlantic-pacific.blogspot.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita