tiistai 20. toukokuuta 2014

Hattu ja lippis

Ihana ja vaarallinen aurinko. Kyllä. Elämä on vaarallista. Vaikka kuinka olen odottanut eilen alkanutta hellettä, pistää se myös miettimään auringolta suojautumista.
Asia on ajankohtainen itseni takia, koska palan todella helposti. En ole koskaan ollut mikään auringonpalvoja, eikä minulla olisi ollut siihen mahdollisuuttakaan. Ihoni ei yksinkertaisesti kestä aurinkoa yhtään ja paras keino suojautua siltä on kohdallani asianmukainen vaatetus.
Mitenkäs sitten muut? Mitkä on esimerkiksi parhaita vauvojen hattuja? Tulipa tässä vaan mieleeni, kun taloudessa elää nyt yksi, jonka päänahkaa on erityisen tärkeää varjella ohuen hiuspeitteen alla. Kevyestä piposta saa vauvan kanssa nyt siirtyä lierihattuun, joka sekään ei tahdo pysyä päässä kuin nukkuessa. :-) Aion yrittää kuitenkin. Juuri vähän aikaa sitten hommasin Nekkulille puuvillaisen pipon, kun ilmat olivat vielä viileitä. Naureskelin samalla lierivirityksille, koska ne näyttivät liian söpöiltä ollakseen käytännöllisiä. Taas meni vikaan. Ne ovat erittäin käytännöllisiä. Ohut lierihattu ei paahda pikkuisen päätä, ja lisäksi se estää aurinkoa häikäisemästä. Nyt pitäisi enää keksiä, mistä sellaisen hommaisi kasvavaan päähän. Keväällä ostettu Paddington-henkinen GapKids-lierihattu mahtuu enää viereen.
Löysin netistä (suprise, suprise) maailman kauneimpia hattuja. Kanttaa tsekata tämä italialainen hattumaakari, joka on valmistanut hattuja jo vuodesta 1875.  Ainakin täältä saa tilattua lapsille noita ihania tekeleitä. Omaa silmää miellyttää tämä raidallinen merimiestyyli ja tietenkin pinkki. <3 Aion lähiaikoina kulkea silmät auki myös Helsingin keskustassa, ja vinkkaan, jos jotain mukavaa osuu silmiin.
Pikkukaveri puolestaan saa kulkea auringolta suojassa lippis päässä. Niitä meille onkin siunaantunut jo aika kokoelma. Viisi vuotta. Kaikkia en ole viitsinyt laittaa kiertoon, koska ne ovat yksinkertaisesti liian söpöjä! Nyt suosikki on Timberlandin tummansini-valkoinen versio. Valitettavasti en saa siitä  tähän kuvaa, koska lippis oli tekstiä kirjoitettaessa pelaajalla päässä. :-) Voin yrittää liittää sen tähän myöhemmin. Kyseinen asuste on peräisin Marikan kaupasta Bulevardilta, ja olen ollut siihen tosi tyytyväinen. Enkä muuten vähiten siksi, että sen voi pestä. :-) Ainahan lippalakit ei sellaista käsittelyä kestä.
Laittakaa muuten kommentteihin, (jos uskallatte) millaisia virityksiä teillä on vaunuihin nukkumiseen tuollaisille n. 8kk vauvoille näillä säillä. On nimittäin päässyt totaalisesti unohtumaan ja nyt tuntuu, että melkein saisi pelkässä bodyssa laittaa nassukan ulos. Eilen mukana kulki autonperästä otettu lämpöpussi ja haloo...sehän oli maailman huonoin viritys. Eli nyt jostain ohuet makuupussit ja viltit kehiin. Olen vaan tainnut laittaa ne esikoisen jälkeen kiertoon...:-/ joten...any ideas?
Maailman kauneimpien pionien myötä ihanaa helleaallon jatkoa ja palataan unipussien ja torkkupeittojen kanssa. Minä lähden nyt Nekkulin kanssa putsaamaan kirpputoripöytää viikonlopun jäljiltä ja viemään esikoista teatteriin. Huomiseen!

Kuvat:
FashionHunny
alexandalexa.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita