torstai 8. toukokuuta 2014

Joskus elämä vaan on juhlaa...

...ja myös sitä ruusuilla tanssimista. Tai oikeammin pioneilla. :-) Löysin nimittäin eilen ihan mahtavat pionit kotiin vaunulenkin varrella olevasta kukkakaupasta. En raaskinut ostaa kuin kolme, mutta jospa äitienpäivänä saisi lisää, vink, vink...;-)
Lisäksi elämä on jatkuvaa kofeiiniriippuvuutta, mutta en ota siitä niin itseeni. Ihmisellä pitää olla nautintoja ja täällä sellaiseksi luetaan hyvä kahvi. En vieläkään ole saanut aikaiseksi hommata sitä kahvikonetta, enkä enää edes tiedä, millaisen haluaisin. Varmaan joku sellainen, joka sopisi myös keittiön sisustukseen eikä siis olisi liian iso. Lisäksi olisi mukavaa, jos siinä olisi maidonvaahdotin. Itseasiassa...en oikein tiedäkään enää kapselikeittimistä (harkitsin sellaistakin), koska sain eilen niin hyvää vasta jauhettua kahvia kotiin. Käväisin aamusella mutkan keskustassa ja kurvailin Starbucksin kautta. En ole juurikaan käynyt siellä, mutta koska Nekkuli päätti nukahtaa kesken kotiinlähdön, enkä viitsinyt neitiä herättää, kävin kurkkaamassa onko Starbucksissa siedettävät jonot. Ja guess what? Siellä ei ollut jonoa lainkaan, vaikka oli jo lounasaika. Liekkö uutuuden viehätys tasannut ruuhkaa, mutta kävelin kärryineni suoraan kassalle ja aloin arpoa kotiinviemisiä. Kun myyjä sitten ystävällisesti kyseli mitä haluaisin, löytyi äkkiä yhtä ja toista tarpeellista. :-) Ensinnäkin aivan mahtavaa kahvia kotiin!
Tarkoitukseni ei ollut lainkaan ostaa kahvipakettia, mutta koska kotoa oli juuri aamun jälkeen kahvi loppunut, olisin kuitenkin joutunut menemään kauppaan. Nyt vältyin siltä. Kätevää. ;-) En muuten tiennytkään, että Starbucks jauhaa valitsemasi pavut mukaan paikan päällä. Ihanaa! Tuoretta kahvia kotiin niillekin, joilla ei myllyä kotioloissa ole eikä liioin konettakaan. Valitsin tummapaahtoisen Dark Sumatra-maun. Aivan ihana! En pidä liian väkevästä ja savunmakuisesta kahvista, joka menee helposti kitkeräksi. Tämä maku on tumma, mutta pehmeä. Nam!
Koska minulle oli tulossa vaunuiluseuraa, nappasin meille piristykseksi kupitkin mukaan Starbucksista, sekä tietty huikean kokoiset palat suklaakakkua. Life is hard as they say. :-)
Noiden kuppien tarkoitus on palvella minua aamukahvini kanssa jatkossa. Tarjolla oli samaa mallia sinisellä ja lilalla pohjalla, mutta ehkä päivän asuvalinta vaikutti alitajuisesti myös mukivalintaan.
Huomaa Muumi-haarukka kakulle.   Haahaa! :-)

Päivän asuksi valikoitui siis kahvikupin tyyliin korallin ja punaisen sävyt. Nämä yhdistin kamalaan tyvikasvuun ja talven jäljiltä kalpeaan ihoon. :-) Hauskinta oli, että kokonaisuus löytyi vaatekaappia siivotessa ja kuuluu siis kategoriaan: maailman vanhimmat. Paitsi herkku-Tod'sit. Ne on ss2014.
Joskus siis näinkin. Aurinkoa löytyi niin asusta, kuin taivaaltakin. Viikonloppua kohti mentäessä saan ehkä muitakin asuja kuvattua. Kameramies tulee reissulta takaisin nääs...

Päivän asu:
Jacket: Iro
Shorts: 3.1 Phillip Lim
Scarf: Acne
Loafers: Tod's


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita