perjantai 16. toukokuuta 2014

Läpsytellen kohti viikonloppua

Eilisen viisastelun jälkeen voi hyvällä omallatunnolla keskittyä kenkiin. :-D Kuten olen todennut, on jalka toisen raskauden jälkeen kuin kössimaila. Eli tästä on leikki kaukana. Vanhoja kenkiä menee kiertoon hyvää vauhtia. 
Ajoimme eilen vaatekuorman kirpputorille Nekkulin kanssa ja kysyin samalla kirpparin pitäjältä, kuinka kenkien myyminen tuollaisella itsepalvelukirppiksellä toimii. Pelkona itsellä on, että toinen kenkä parista hukkuu, tai varastetaan. Ihmisiä ja tavaraa ainakin minun käyttämälläni kirpputorilla liikkuu tosi paljon ja välillä tavarat eksyvät väärille pöydille. Nyt minulle kuitenkin vakuutettiin, että kenkien myyminen onnistuu ihan ok, joten ajattelin kokeilla.

Aikaisemmasta elämästä tutut korkkarit saavat siis hetkeksi poistua. (Paitsi tietty erikoistilanteissa.) Tilalle kesäksi 2014 tulevat matalammat mallit ja isommassa koossa. Tässä kuvattuna muuten yksi kauneimmista matalista kengistä, joita aion tulevana kesänä käyttää. Heh...toivottavasti jalka ei matalilla kengillä läpsytellessä muuten isone entisestään. Silloin tulen olemaan pulassa! Jokatapauksessa live and kicking: Ancient Greek Sandals!
Kyseessä käsintehdyt, pehmoiset, naturellia nahkaa olevat yksilöt. Taisin jo aikaisemmin hehkutella merkkiä, mutta silloin en tajunnut, että ne on oikeasti niin supermukavat ja kauniit ihan livenä. Oma parini on ihan Helsingistä napattu ja päädyin tähän kullan ja beigen yhdistelmään. Olen nähnyt sandaaleja tehtävän myös mustina ja erilaisina gladiaattori-versioina.
Ominaista näille sandaaleille on nimensä mukaisesti antiikista vaikutteiden ottaminen. Siipiteema on tuttu nahkaisena koristeena, ja kaikissa soljissakin tuo teema jatkuu.
Parasta on, että kengät on tehty Euroopassa ja ne tulevat ihan sieltä kotikulmiltaan.
Näillä askelilla kohti viikonloppua! Tiedossa tälle mamille on ainakin perheen kanssa ulkoilua, urheilua ja hyvää ruokaa. Viikonlopun kohokohta on treffit Robbie Williamsin kanssa!!!
Pitäisi myös käydä siellä kirpputorilla viemässä lisää tavaraa, koska Nekkulin kanssa emme saaneet kovin isoa määrää vietyä. Rattaat ja kirppiskassit nääs... Aurinkoiseen viikonloppuun mahtuu siis superhemmottelua ja läheisiä. Parasta! Happy weekend!

Kuvat:
Fashionhunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita