tiistai 13. toukokuuta 2014

Neljän tunnin miniloma

Aikaisemmin mainitsinkin, että viikonloppu meni meillä täysin perheen kesken. Jaksan vieläkin fiilistellä sitä, mutta totuus on, että elämä on ollut viime aikoina hurjaa juoksemista. Kotonaolo ja puolison kanssa vietetty aika nousee arvoon arvaamattomaan. <3 Lauantaina läksimme yhdessä kaupungille ruokakauppaan. Hahaa! Luit oikein. Laitoimme lapset muutamaksi tunniksi hoitoon, päästäksemme yhdessä Stockan Herkkuun. Kannatti! Kotiin tuli jos vaikka minkälaista hyvää. Samalla reissulla kävimme syömässä ja minä metsästin itselleni mustia avokkaita. On nimittäin sattunut sangen harmillinen juttu: tuntuu, ettei jalka ole palautunut toisesta raskaudesta ennalleen. Kyse voi tietysti olla myös tottumuksesta. Olen viime aikoina hiihdellyt luvattoman paljon ympäriinsä käyttäen matalia kenkiä. Liekkö seurauksena jalan leviäminen. :-( Joudun kuitenkin jossain vaiheessa laittamaan aikamoisen määrän kenkiä pois....Odotan vielä hetken, jos jalka vielä muuttuisi...:-D 
Jokatapauksessa, lauantai-iltana oli tiedossa teatteri-reissu perheen naisten voimin, ja minulla ei ollut jalkaan sopivia kenkiä yhtäkään paria. Jalka on yksinkertaisesti liian iso kenkiini. Asia ratkesi kuin ratkesikin lauantairetkellämme.
Päivän asu vedettiin juoksussa päälle ja sen huomaa kyllä kuvastakin. :-) Päälle heitetty Isabel Marant pour HM-jakku oli kuitenkin oivallinen valinta, koska se on niin superpaksu, että sen kanssa tarkeni ilman takkia. Alla oli Hugon musta silkkitoppi ja jalassa Hervé Legerin legginssit. Ne on muuten ikuiset. Kuin kumipökät. Acnen huivi pääsi jälleen mukaan ja punaisen hehku oli juuri samaa sävyä, kuin tuossa Marant-jakussa. :-)

Kävimme heittämässä auton keskustaan parkkiin ja läksimme kävelylle. En ollut vielä käynyt Esplanadin kohtalaisen uudessa Luxbag-liikkeessä, joten katsastin sen nopeasti ennen ruokaostoksia. Ei ollut ollenkaan hullumpi retki. Vaatteet ja asusteet olivat todella kauniisti esillä ja liikkeessä oli leppoisa tunnelma. Merkkeinä tangoilla roikkuivat mm. Givenchy ja Balenciaga. Kengistä sovittelin Lanvinia ja Fendiä. Myös asusteissa oli valinnan varaa. Väriä liikkeeseen toi kaunis huivikollaasi ja ihanat rannekkeet, joita olisi kyllä tehnyt mieli sovitella.
Vielä ennen ruokakauppaa käväisimme syömässä. Sääntöhän kuuluu, ettei ruokakauppaan saa koskaan mennä nälkäisenä. :-)
Tässä elämänvaiheessa tulee suunnattua ulkomaille hiukan harvemmin, joten retki ajan kanssa Helsingin keskustaan tuntuu ihan sopivalta irtiotolta, mikäli sellaista kaipaa. Tälle Espoolaiselle se ainakin sopi. :-) On mukavaa, kun saa lapset hetkeksi hoitoon, muttei kuitenkaan tarvitse olla yötä erossa. Muutama tunti riittää. Samalla saa jutella toisen kanssa ilman keskeytyksiä ja huomio, huomio: ruokakaupassa käynti kahdestaan voi olla tosi kiva juttu!! Saa valikoida ja mietiskellä eri juttuja ilman stressiä, että kohta joku kilahtaa ostoskärryissä tai tukehtuu kuumuuteen. Miehen kanssa tätä ongelmaa ei ole toistaiseksi ollut. Jäi matkasta muutakin ostoskassiin. Maailman kaunein kenkälaatikko sisältöineen. :-)
Näissä kelpasi tepastella illan teatterielämystä katsastamaan.  Lanvin on kenkämerkkinä ainoa laatuaan kenkäkaapissani, mutta suursiivouksen lähestyessä ei toivottavasti viimeinen... Lisäksi seuraavaksi aion panostaa mittavaan musta-avokas kokoelmaan numeroa 40+!


Kuvat:
Fashionhunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita