perjantai 2. toukokuuta 2014

Perjantaipiristystä

Kävimme ennen vappua Nekkulin kanssa pyörimässä Ekbergin kahvila-konditoriassa. Jos muuten et tänä vappuna hoksannut, kannattaa vastaisuudessa pitää mielessä Ekbergin myymä sima. Se on superhyvää! Samaa makusfääriä hipovat myös kesäisin Ekbergin myymät mansikka- ja vadelmamehut. No me kävimme leipäkaupassa ja simaostoksilla. Samalla ihastelimme Bulevardin kukkakaupan kadunvarren ja moikkasimme Niinaa. Eksyimme myös muutaman kadunkulman taakse Uudenmaankadulle Sofinahiin. Vitsi se on ihana paikka! Löysin kyseisen pikkukaupan parisen vuotta sitten, kun se oli juuri avannut. Liike luottaa valinnoissaan eettisyyteen ja huolella valittuihin yksittäiskappaleisiin muodin parissa. Valittujen yhteistyökumppaneiden halutaan jakavan samat arvot eettisyydessä ja tuotannon on oltava läpinäkyvää. Liikkeessä myydään vaatteita, laukkuja, aurinkolaseja ja koruja. Mm. Erica Weinerin ja Cecilia Mellin koruhankinnat ovat tulleet Sofinahin myötä minulle tutuiksi.

Vaatteissa Sofinahista saa mm. Zoe Karssenia.
Myös kosmetiikkaa on tarjolla Laboratorio Olfattivolta.
Minun kestosuosikkini on norjalainen Cecilia Melli. Taas muuten yksi pohjoismainen lisää. :-) Mikäköhän siinä on...? Tällä kertaa mukaan lähtivät rannekoru pihkanvärisistä Swarowskeista ja ruusukorvikset.
Sofinahista saa muuten Karen Walkerin aurinkolaseja ja aurinkolaseista on tarkoitus postata ihan omanaankin, kuten oli jo aikaisemmin puhetta. Mihin tämä aika menee! No jokatapauksessa, aurinkolaseista on niin paljon kauniita kuvia, että tähän ne ei enää mahdu. Viikonloput! Toivottavasti laseille on käyttöä!

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita