perjantai 9. toukokuuta 2014

Pikku perjantaipostaus vain

Oujee! Täällä talon täyttää leikkivien pikkupoikien äänet ja yhden Nekkulin höpötys. Siksi blogiteksti jääkin hiukan ohuemmaksi. Aamupäivä menee siis sujuvasti lasten kaitsemisessa. <3 Mitä sinun perjantaihin kuuluu? Ehkä tyttöjen ilta? Entä viikonloppuun? 
Täällä luvassa on hiukan kulttuuria ja tietysti äitienpäivän juhlintaa. Lauantaina on tarkoitus suunnistaa Kansallisteatteriin ja sunnuntaina olla vain kotona perheen kesken. Huomenna päivällä pitää tietysti päästä ensin keskustaan hankkimaan herkkuja sunnuntaita varten. Ehkä siinä ehtisi pistäytyä myös Vanhalla Ylioppilastalolla Fashion Stock Salessa. Viime vuonna löysin sieltä Ninasin rekistä vaikka mitä. 
Tulossa on muuten  ensimmäinen äitienpäivä nelihenkisenä perheenä. <3
Toivotaan, että säätila löytää uutta draivia viikonloppuun ja ottaa äitienpäivän vastaan sen vaatimalla arvokkuudella. Eli aurinkoa, kiitos!
Olkoon sinun viikonloppusi täynnä iloisia lähimmäisiä,  kukkia, hyvää ruokaa ja akkujen lataamista. Adios! Minä lähden nyt pyykkihommiin ja rakentamaan Transformers-robottia sitä tarvitseville kahdelle pikkupojalle....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita