keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Siivet selässä mamitreffeillä

Tänään olisi tarkoitus pyrähtää vaunulenkille, mikäli sää pysyy kohtuullisena ja illalla pitää järjestää koko konklaavi esikoisen futistreeneihin. Huh! Meillä taas työmatkaillaan, mutta onneksi kyse on lyhyemmästä reissusta, joten no hätä.
Eilinen päivä meni sujuvasti katsastaessa kirpparille tavaraa ja tehdessä löytöjä omasta vaatehuoneesta. :-D Kahta asiaa en kuitenkaan ymmärrä. Olen nimittäin onnistunut hukkaamaan vaatehuoneeseen kahdet täysin käyttämättömät keväthousut. Niissä taitaa vielä olla hintalaputkin. Toiset ovat valkoiset Isabel Marant pour HM farkut ja toiset Lexingtonin ihanat, kitin väriset puuvillahousut. (...just don't get it...) Käykö kenellekään muulle koskaan näin...?
No, tehtiin me eilen muutakin kuin sekoitettiin vaatekaappia. Nekkuli pyöritti myös sujuvasti kenkäkasaa. Lisäksi tavattiin muutamia ystäviä vauvapöllyn siivittämänä ja sain vihdon jopa mätsäiltyä jotain kuvaa päivän asusta, joten tällainen siitä tuli:
Olen nimittäin ihan ihastunut Berenicen enkelinsiipi-teeppareihin vapaa-ajan vaatteena. Nyt kaveriksi löytyi MosMoshin mustat shortsit ja niittivyö. Ulos lähdettiin Chloén nilkkureissa ja Acnen pitkässä neuletakissa. Mielestäni toimi ihan ok. Ja nenällä heilui tietysti uudet Karen Walkerit, paitsi että aurinko meni pilveen jo puolen päivän maissa. :-/
Nekkulin asukuvissa vilahtaa puolestaan Petit Bateaun tricolori-mekko, sekä saman merkin punainen neuletakki. Jalassa neidillä on liukumista estävät Robeez-tossut. Fakta kun meillä tällä hetkellä on, että jalat luisuu ja siksi on oltava varuillaan. Nahkapohjaiset tossut toimivat mielestäni parhaiten. 
Sellaista siis eilen. Nyt ehdinkin vielä ennen lenkkiä järkkäillä niitä eilen lajiteltuja kirppisjuttuja. Ne muuten löytyy ensi keskiviikosta alkaen Helsingin Kaivopuistosta, Kaivarin Kanuunasta. Koko härdelli pitäisi vielä hinnoitella. Voi apua!!! :-)

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita