keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

It's all Hankypanky


Saanko esitellä yhdet kauneimmista ja ennenkaikkea mukavimmista alusvaatteista, mitä maailmasta löytyy. Hanky Panky! Kyseessä jenkkiläinen firma, joka valmistaa pitsistä tehtyjä, toosi mukavia ja pehmeitä alusasuja naisille. Kokoelmista löytyy morsiusjuttuja, everyday-juttuja ja yöasuja. Varsinkin alaosat ovat supernerokkaita, koska alusvaatteita tuskin havaitsee ohuenkaan vaatteen alta.
Syy, miksi tässä hehkutan, on sen maanantaisen lounaan ja sen jälkimaininkien. Eksyin lounaskamraattini kanssa nimittäin Urban-a:han ja siellähän nämä ihqut odotti. Eipä aikaakaan, niin kokoelmissani oli tämä kuvissa näkyvä setti.
Mitä fiiliksiä alusvaatteet teissä herättää? Kyseessä on varmaan yksi hassuimmista aiheista, mitä blogiin tulee, mutta ihan oikeesti...tärkeää asiaa. Pukeutuminen alkaa alusvaatteista. Ne ovat niin jokapäiväinen ja paljonkin fiilikseen vaikuttava juttu. Itselläni aihe on ollut Nekkulin syntymän jälkeen taas tapetilla, koska lähes koko kaappi alusvaatteineen meni ihan uusiksi. Kokovaihtelua nääs... Huikeaa, kuinka luonto muuttaa naisen kroppaa vastaanottamaan poikasia ja sen jälkeen muokkautuu huolehtimaan niistä. (lue: rinnat kasvaa, kutistuu, venyy ja paukkuu...luonnosta viis.) Raskaudet ja niiden jälkeinen aika ovat ainakin itseni kohdalla vaikuttaneet niin hartiajumituksiin, kuin alusvaatteisiinkin.
Olen alusvaatehullu... Hulluuden lisäksi vallitseva elämänvaihe on synnyttänyt kulloinkin erilaisia tarpeita. Alusvaatehan on funktionaalinen vaatekappale siinä missä hienot tekniset ulkoiluvaatteetkin. On saumatonta, laserleikattua, imetykseen sopivaa, urheiluun sopivaa jne... Nyt on taas ihanaa, kun voi hankkia alusvaatteita, jotka ovat kauniita ja vähän epäkäytännöllisempiäkin. :-D
Tykkään koreilla La Perlassa ja Agent Provocateurissa, mutta nyt en näitä ihanuuksia ole ostanut. Koko on ollut niin hukassa, ettei paljoa ole kannattanut. Mielestäni perinteinen Hennes on myös kunnostautunut alusvaatteiden kanssa ihan kiitettävästi. Sieltä saa kivoja juttuja ja vaihtelua ilman, että koko kuun budjetti repeää. Joskushan alusvaatteet voi olla ihan tolkuttoman kalliita...
Onneksi nyt on käynnissä kesäalet, joten ehkä alusvaatekaappikin saa uutta huokealla hinnalla. Ihanaa, kun saa taas ajan kanssa sovitella ja mallata erilaisia juttuja. Ja ennenkaikkea käyttää! No more maternity ones!
Se alusvaatteista. Puss ja huomiseen... Kenkäasiaa...

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita