tiistai 3. kesäkuuta 2014

Maalla maatiaistyyliin

Vietätkö vapaa-aikaa jossain muualla, kuin kaupungissa? Tai vaikka kaupungissakin, niin onko sinulla erikseen ns. fiksuja vapaa-ajan vaatteita? Tarkoitan sellaisia, joissa et ehkä päivittäin rymyä, mutta jotka päällä et menisi töihin. Sellaisia, joissa siis kehtaa avata oven, kun ovikello soi, eikä ole ihan varma, kuka oven takana on...
Minulle sellaista pukeutumista edustaa Odd Molly ja yleisestikin tanskalainen muoti. Tanskalaisissa menen kyllä töihinkin, mutten ehkä maksimekossa...tai miksei. Jokatapauksessa viikonloppuna sain muutaman kuvan vapaa-ajan casuaalista, vaikka kuvausiltana sää olikin pilvinen. 
Kuvissa päälle on vedetty Odd Mollyn superpitkä neulemekko, jonka alle on laitettu Acnen alusslippi. Maksimekko (josta olen vouhottanut koko kevään) yksinkertaisesti vaan edustaa minulle helppoa ratkaisua. PItkä ja juhlava siis korkkareiden kanssa iltajuttuihin ja tällainen casuaalimpi sitten vaikka maalle. Päälle voi heittää tilaisuudesta riippuen nahkarotsia, neuletakkia, huivia ja vaikka mitä. Nyt muuten huivina on se samainen Becksöndergaard, joka palveli uudenkarheana viimeviikolla kattauksessa. :-) Nou hätä. Seuraavan kerran kun se löytyy ruokapöydästä, se on kulkenut pesukoneen kautta. :-D
Landelle sopii kumppareitten sijaan myös matalavartiset buutsit. Tässä kohtaa jalkaan löytyi Tosca Blun versiot, joissa on hauska "nilkkakoru". Tuo nilkkakilkutin on muuten irrotettava, joten buutseista saa rauhallisemmankin version. 
Lippasin muuten hiukseni joitakin viikkoja sitten. Pituutta lähti reilusti yli kaksikymmentä senttiä ja vieläkin oma peilikuva välillä oudoksuttaa. Päätös oli seurausta tuhottomasta hiustenlähdöstä, jota olen täälläkin päivitellyt. Kasvaahan se takaisin... kasvaahan siis? :-) Olen kuitenkin tottunut pitkiin hiuksiin ja kampaukset ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella. Niinpä lyhyetkin hiukset pitää saada kampaukselle helposti. Kuten näkyy,  se onnistuu ja vieläpä aika vaivattomasti. Nappaa idea! Hiukset kiharretaan raudalla ja heitellään pelkillä pinneillä kiinni. Lyhyt mitta itseasiassa jopa helpottaa hommaa, koska hiukset eivät ole enää niin raskaat.
Tämmöisilla ajatuksilla tälläkertaa. Ja vinkkaa ideoista casual-pukeutumiseen vapaasti. Otan mielelläni vastaan ideoita, etten ihan rajoitu pitkiin helmoihin. :-) Huomiseen! Laitan sen eilen mainitun suklaakakun reseptin tulemaan.
Dagens asu:
Dress: Odd Molly
Jacket: Second Female
Boots: Tosca Blu
Scarf: Becksöndergaard
Accessoires: Våga & oldies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita