tiistai 10. kesäkuuta 2014

Päivän asu(ste)


Pitkästä aikaa sai laittaa hiukan korkoa jalkaan. Olimme viikonloppuna aurinkoisessa säässä viettämässä aikuisten iltaa, joten treffeille piti löytää päälle (ja päähän) pantavaa. Oma kaappi oli tälläkin kertaa "shoppailupaikoista" se paras. Ainoa ihkauusi hökötys, oli hiuksiin laitettava koristepanta. :-)
En ota pukeutumista kamalan vakavasti. Tai siis otan. Tykkään siitä. Tarkoitan, että yhdistelen aika surutta erilaisia juttuja ja kokeilen uuttakin. Lauantain asu oli malliesimerkki tästä, koska jo korkkarit olivat värinsä puolesta hiukeat. (puhumattakaan 12 cm koroista.) Toisin sanoen, väriä ja leikkisyyttä löytyi kokonaisuudesta aina from top to toe.
Kaapista löytyi asuun juuri sopivilla raidoilla ryhditetty Driesin laukku. Laukun pinkki ja sininen osuivat kuin  nakutettuna kokonaisuuden ylä-ja alaosiin. Laukku on ikivanha, mutta näköjään ikinä ei tiedä, mitä sitä tarvitsee. Penkojaiset omassa kaapissa ovat siis joskus paikallaan. Vanhempiinkin asusteisiin saa uutta potkua päivittämällä niiden kanssa yhdisteltäviä juttuja.
Sitten se tärkein! Maailman hauskin hattu löytyi lauantai-illaksi Bon Bureausta. Olimme viemässä lapsia yökylään ennen kaupungille lähtöä, ja pistäydyin liikkeessä. Se sattuu olemaan anoppilani naapurissa, mikä ei kyllä haittaa minua ollenkaan. :-) Tulin sieltä tämä päässäni ulos. Olin siis todella ajan hermolla, koska viikonloppunahan juhlittiin myös Ruotsin pikkuprinsessan ristiäisiä. Kaikilla vierailla näytti sunnuntaina olevan samanlaisia hiuskoristeita ja pantoja päässään. Ehkä hekin olivat käyneet Bon Bureaussa... Minä olin kuitenkin siellä ensin.

Asun viimeisteli Iron nahkarotsi, joka tuli valituksi lähinnä käytännön syistä. Lähdimme alkuillasta merelle, eli olisin ollut ihan jäässä koko illan ilman takkia. Toimi se tuon pantahökötyksenkin kanssa vallan mainiosti.
Toivottavasti saat ideoita tästä sekamelskasta. Lähinnä sen, että ei tarvitse olla aina ne häät tai ristiäiset voidakseen laittaa päähän hattua ja pantaa. Voi hiuksia koristaa muulloinkin. 

Päivän asu:
Dress: Forteforte
Shoes: Salvatore Ferragamo
Jacket: Iro
Bag: Dries van Noten
Head piece: Helene de Saint Lager/ Bon Bureau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita