maanantai 30. kesäkuuta 2014

Paperipussi

Kun ilmat ovat tosiaan olleet harmaat, tekee mieli kantaa väriä kotiin kukkien muodossa. Ruusuja, ruusuja, ruusuja siis. Ja tietty paljon. Joskus ihan useampi puntti ruokakaupparuusuja tekee tehtävänsä. Ne voi vaan sitoa kotona hiukan uudelleen ja voilá! Heti on erinäköistä.


Ostin viime viikolla lounastreffien yhteydessä nämä hauskat Uashmaman paperipussit sisustukseen. Itseasiassa ajattelin käyttää näitä kattauksessa vaikkapa hedelmävateina tai leipäkoreina, mutta asettelinkin toisen niistä kukkamaljakon päälle ja rullasin reunat ylös. Aika kiva! Myös viherkasvin ruukun voisi piilottaa tällaiseen. Tai vaikka keittiön yrtit. Alla sööttejä esimerkkejä:
Hauskinta pusseissa on, että ne ovat ns. pestävää paperia. Pinnoite on tehty kestämään fairypesua. Käyttöä voi siis vähän muunnella omien mieltymysten mukaan. Kokoja näistä löytyy kolmea, joista mielestäni nämä suurimmat sopivat parhaiten ruokapöytäänkin. Pussukat löytyivät Bulevardin Nougat sisustusliikeestä, joka on yksi lemppareistani. Harmillisesti liike sijaitsee katutason alapuolella, joten kärryjen kanssa sinne ei oikein ole asiaa. Senkin ihmeen olen kyllä joskus tehnyt... :-) Parhainta antia liikkeessä on vierailla hyvän ystävän kanssa, kuten viime viikolla. On matkassa joku järjen ääni ja hypistelykaveri. Matkaan löytyi näiden pussukoiden lisäksi Tine K:n tarjotin, sekä istuintuunyt takapihan ruokaryhmää ajatellen. Olen jo aikaisemmin ostanut pihakäyttöön noita tyynyjä ja nyt ne on muuten testattu tässä vallitsevassa sadesäässäkin. Toimii. Käsittelin ne nimittäin ennen käyttöä kosteutta hylkivällä suihkeella, joka muodostaa kevyen pinnan tekstiiliin. Vesipisarat jäävät helmiksi kankaan pintaan ja tyynyt voi ravistella kuiviksi. Suoralta sateelta suihke ei tietenkään suojaa, mutta ulkona katoksessa olen noita tyynyjä uskaltanut pitää. Toivotaan kuitenkin, että pian alkaa paistaa, jotta niissä tyynytetyissä tuoleissa ehtisi lekotellakin. Jokatapauksessa, ihanaa alkavaa viikkoa ja eiköhän se tästä. :-)

Kuvat:
FashionHunny
lesorelle.toscana.it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita