maanantai 16. kesäkuuta 2014

Party party


Ihania juttuja, eikö? Tuo viimeisin kuva on taannoisista lastejuhlista, jossa olin vieraana. Se sai innostumaan taas kattausjutuista vähän eri tavalla.
Tykkään laittaa kattauksiin aina jotain kivaa lisää, joka ilahduttaa pöydän ympärillä kokoontuvia. Joskus kattaus voi olla viimeisen päälle mietitty teemajuttu kokonaisuutena, joskus taas muutama pikku kikka, joka piristää yleisilmettä. Esimerkiksi tuon viimeisen kuvan suloset popparipurkit olivat hauska tapa tarjoilla lastenjuhlissa. Sain kyseisistä juhlista innon kurvata pitkästä aikaa katsastamaan lempparijuhlakauppaani, Confettia. Kyseisestä paikasta on tullut haettua pitkin matkaa niin ilmapallot, pom-pomit, ja muu rekvisiitta lastenjuhliin, kuin leivontatarvikkeitakin. Koska kesä on pienten ja vähän isonpienkin juhlien aikaa, ajattelin, että käyn hakemassa kotiin piristystä extemporee-leivontaakin ajatellen. Mukaan tarttui kivoja muffinssivuokasettejä, kakunkoristeita, vuokia ja noita samaisia popparipurkkeja esikoisen kanssa vietettävää leffailtaa ajatellen. :-) Joskus on nimittäin hauskaa virittää pikkukaverille "sirkus" ihan muuten vaan. Esim. juuri leffailta hodareiden ja popcornin kanssa kera asiaan kuuluva rekvisiitta.
Confetilla on erinomaiset verkkosivut, joista näkee kohtalaisen kattavasti valikoimaa. Olen kuitenkin käväissyt aina paikan päällä, koska kyseinen kivijalka sijaitsee aika lähellä meitä. Paikan päällä pystyy mielestäni paremmin hypistelemään kaikki kakunkoristeet, vuoat, ja muut koristeet.
Kesäjuhliin siis vähän ilmettä kattauksella, jonka ei aina tarvitse olla se design-juttu. Paperiversiot iloisine väreineen kelpaavat vallan mainoisti. <3 Huomiseen! Tehdään muru-mustikkamuffinsseja juhannuksen alle. <3

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita