keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Vaippapökät

Onkohan tää nyt ihan sopivaa laittaa näin isoja pöksykuvia? Mutta oikeasti... Mikä onkaan sen hame-/mekkohomman lisäksi kesän helpoin tapa pukea tyttävauva? Bloomerssit! Meillä on kotona jo muutaman lämpöisen päivän jälkeen ihan tuskaisen kuuma ja Nekkuli viilettää jonkin verran pelkässä vaipassa. Päälle voisi vetäistä söötit pöksyt. Pöksyt tarvitaan myös mekon alle, koska eihän se nyt kivalta näytä kenestäkään, jos helman alta vilkkuu vain kaistale vaippaa.
Pöksyjen löytäminen on kuitenkin osoittautunut aika haastavaksi. Olin jopa ihan yllättynyt, etten löytänyt niitä ruotsalaisista ketjuliikkeistä. Useimmat vaippapöksyt (varsinkin söpöimmät) myydään verkossakin mekon kanssa settinä. Haluan kuitenkin ihan irrallaankin hankkia niitä jostain. Vihdoin löysin! Mutta en kuitenkaan ihan niin helposti, kuin olisi kuvitellut. En ole nähnyt söpösiä tyttöjen pöksyjä pienempienkään kivijalkakauppojen hyllyillä. Mutta asiaan: En kestä! Katsokaa vaikka näitä!


Tässä muutama ihan mieletön esimerkki lisää, mistä puhun ja mitä tarkoitan. Allaolevat löytyvät kokoineen ja hintatietoineen täältä. Tein pikkuruisen tilauksen ja laitan kyllä infoa, kun se on saapunut, että menikö mönkään. Ei näin sööteillä vaatekappaleilla voi kyllä mennä...
Toisaalta...voisihan sellaiset yksinkertaiset näppäränä hurautella Husqvarnalla itsekin. Tein odotusaikana muitakin vauvanjuttuja Nekkulille valmiiksi, mutta nyt ompelu on jäänyt vähemmälle. Ehkä pelkään pudottavani nuppineulan Nekkulin syötäväksi...? Vaippapöksyjen ompelu ei kuitenkaan ole mitään rakettitiedettä, ja löysin netistä ihan valmiin kaavankin hommaan. Jos haluat, voit käydä kurkkaamassa Martha Stewartin kaavat bloomersseihin täältä. Ohjeet ompeluun löydät täältä.
Taidankin lähteä viikonloppuna käväisemään kangaskaupoissa, jospa sittenkin ompelisi ilokseen muutamat kesäpöksyt itse.
Sitä puuhaa suunnitellessa, odottelen muutamaa pakettia..kröhömm siis Nekkuli tietysti odottelee. Palaan neidin ostosten kera kunhan ne tulevat. Ja huom! Tässä kohtaa turvauduin verkkokauppaan. Jos joku kotimainen kauppias lukee tämän, tai tiedät lukijana jonkun paikan, mistä näitä ihanuuksia saisi, niin pliis, let me know. Täällä kivijalkashoppaaja, jolle tuottaa vaikeuksia ihan konkreettisellakin tasolla tehdä tilaus netistä. :-)


Kuvat:

etsy.com
amazon.co.uk
childrenssalon.com

2 kommenttia:

  1. Hei! Meillä on valikoimissa tanskalaisen Wheatin röyhelöpöksyjä - valitettavasti tosin enää muutama kappale jäljellä suuren kysynnän vuoksi. Tervetuloa piipahtamaan kivijalkapuodissamme Töölössä (Museokatu 36, 00100 Helsinki). T. Jenni & Kaisa / Little Copenhagen. www.littlecopenhagen.fi

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos ihanat!!! Wheat on muutenkin merkkinä miellyttävä. Täytyypä pistäytyä. Kiitti vielä vinkistä! :-)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita