torstai 21. elokuuta 2014

Birthdayparty look

Hahhahahhaa! Piristystä tähän sateen täyttämään viikkoon. Ollaan nimittäin jo voiton puolella. Jaksaa jaksaa! Ohessa kuvia viime viikonlopun synttäri-illallisen lookista. Koko juttu kehiteltiin söpösen pikkuhatun ympärille. Tiedän! Taas hattuasiaa, mutta täällä aikaisemmin lueskelleet tietävät, että rakastan hattuja. (muiden asusteiden ohessa. :-D) Hattulöytö yhdistettiin tälläkertaa silkkitoppiin ja nahkalegginsseihin. Toimi! Paitsi, että kuvaaja oli hukannut illan aikana lookistani ne jalat. :-) Jokatapauksessa... jotta liialta söpöilyltä vältyttiin, kasasin vaaleanpunaiseen yläosaan rutkasti mustaa ja nahkaa aisapariksi. Matka taittui mustissa korkkareissa.
Tässä yläpuolen kuvassa vasta marssitaan kotia kohti maailman suurin hatturasia mukana. Samalla käsivarrella keikkuu myös eilisessäkin postauksessa nähty Bolga Basket. Se on afrikkalaisten naisten Birkin. Käsintehty ostosveska Ghanasta.

Tästä kuvasta voisi saada käsityksen, että sitä ollaan häihin menossa. Eipäs vaan ollakaan. Hatun kanssa sopisi erinomaisesti kotelomekko tai kellohelmainen hamonen, mutta kukaan ei siis estä yhdistämästä sitä vaikka jumpsuittiin tai tässä tapauksessa niihin nahkaleggareihin.


Hatun kanssa ei arkikäytössä kannata hiusten kanssa hirmuisesti yliyrittää. Pikkuinen nuttura riittää. Monimutkaisemmassa kampauksessa mennään helposti juuri sinne häähulluttelun puolelle. 
Tällaisia ajatuksia tänään. Rohkeasti vaan asustamaan, leidit!

Birthday asu:
Coat: By Malene Birger
Leggins: Helmut Lang
Blouse: French Connection
Bag: Becksöndergaard
Scarf: By Malene Birger
Hat: Bon Bureau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita