keskiviikko 20. elokuuta 2014

Purpleday á la BonbureauIhania, eikö totta? Viikonlopun alle oli hyvä käydä hakemassa hattuja ja hiuskoristeita Korkeavuorenkadulta. Olimme lauantaina piiitkästä aikaa ulkona ja tietysti outfit piti olla asianmukainen. <3 Siitä lisää myöhemmin...Sen verran voin sanoa, että just amazing asu ja en todellakaan aio jättää kokeiluja tähän...
Nyt kuitenkin syksyä varten varustautumisesta. Olen jo pidemmän aikaa etsinyt syksyyn uutta hattua. Olen nääs hattufriikki. Sen tietävät myös BonBureaun Lena ja Miia. ;-) Selailin ihania hattuja useammankin nettiputiikin sivuilta, mutta lopuksi päädyin Korkkarille. Olen loppukesän aikana seurannut hattujen käyttöä niin Kate Middletonin Instagramin kautta, kuin erilaisista muistakin julkaisuista. Tottakai tiedostan, että turhan paljoa ei hovietikettiin kannata täällä Suomessa sortua, vaikka se olisi kuinka ihanaa. Ei vaan istu ihan meikäläiseen maisemaan. Mutta kuitenkin. Löytyy noista hattujutuista Helsinginkin katukuvaan sopivia ja ainakin erityitilaisuuksiin. Katsokaa vaikka Jane Taylor Millinerin sivuja!
Kukaan ei kuitenkaan estä rohkeampiakaan kokeiluja, jos hommaa vähän modifioi taustaan sopivaksi. Päädyin itse tähän superihanaan liilaan huopahattuun, jonka yleellinen väri on suorastaan rojalistinen. Vaihtoehtona olisi ollut myös samaa mallia oleva punainen, mutta uskokaa tai älkää, se oli turhan kesy. Mallin nimi on Audrey, eikä nimen takaa löytyvää tarkoitusta ole tarpeen tässä sen enempää avata. ;-) Hattu on ohuenohutta kaninkarvasta tehtyä huopaa, eli se tuntuu maailman pehmeimmältä. Näillä sadekeleillä se saa vielä odotella omassa rasiassaan, joka on muuten mainio paikka säilyttää hattuja. Jos joku tietää, mistä hatturasioita voisi ostaa ihan irtonaisena, niin vinkkiä. Minulla olisi muutama kaunokainen ilman asianmukaista kotia.
Nauttikaa vielä yläpuolen kuvista. Hatun sävyyn sopivia hortensioita oli pakko kuvata tähänkin vielä uudelleen, koska väri oli niin osuva. Ihanat kukat! Ja ihana hattu! Yksi niistä! Ja huomenna näytän teille sen weekendasun. :-)

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita