maanantai 18. elokuuta 2014

Supermood, voilá!

Nyt ette sano kaikki mielessänne, että höpönlöpön. Ok? Uskon nimittäin ihan oikeasti tähän hommaan. Sain viime viikon torstaina olla mukana Anne Kukkohovin Supermood-luonnonkosmetiikkasarjan lanseerauksessa. Ihana tilaisuus! Sain samalla vaihtaa muutaman sanan kosmetiikkasarjan luojan kanssa, joten seuraavassa lyhyesti, mistä sarjassa on kyse.
Ensinnäkin minuun vetoaa aina, jos tuote tai palvelu on jonkin omakohtaisen kokemuksen tai ajattelun tulos. Tuotteesta voi silloin suoraan nähdä luojansa kädenjäljen, ja usein myös vilpittömän innostuksen ja palon tekemiseen. Se toimii aina! Anne Kukkohovin kohdalla tiedän, että palo tekemiseen syntyy juuri omista kokemuksista. Jokainen allergisen lapsen äiti tietää, mistä hommassa on kyse, kun joutuu lähes salapoliisityöhön löytääkseen syyn lapsensa pahoinvointiin. Samalla tavalla myös oman allergian kanssa pullikoiminen masentaa ja väsyttää. Tiedän ihmisiä, joilla ihon reagointi allergisesti on rajoittanut kokonaan niin kosmetiikan, kuin tuoksujenkin käytön. :-(
Supermood on siis luonnonmukainen sarja. Raaka-aineina esiintyvät mm. pakurikääpä ja kollageeni. Luonnonmukaisuus itsessään antaa siis herkemmällekin iholle mahdollisuuden kokeilla sarjaa. Mukana sarjassa on niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin nautittavia tuotteita. Itseeni vaikutuksen teki eritoten suklaa, johon on lisätty kollageeniä. :-D Päivittäinen kollageeniannos siis nautitaan suun kautta. Toinen suun kautta nautittava Supermood-tuote on Inner Beauty Powder, joka sekoittuu esim. aamupuuroon tai jugurttiin. Myös tämä tuote sisältää kollageenia. Ulkoisesti käytettäviä tuotteita ovat mm. ihana liftaava seerumi, sekä seerumi nimeltään Moisture Kick. Sopii ainakin minulle. Tuoksut tuotteissa tulevat pakurin hakkeesta ja koivusta. Päivävoiteen tuoksussa on mielestäni jopa hieman metsän tuoksua.
Supermood on nyt aloittanut Egoboost sarjalla, ja täydentää valikoimaansa myöhemmin Beauty Sleep-sarjalla, sekä Youth Glo-sarjalla. Odotan varsinkin jälkimmäistä tämän kuluneen vauvavuoden jälkeen. :-D Kannattaa tosiaan lukea lisää tuotteista täältä.
Muutoin alkava viikko täyttyykin luonnonkosmetiikan lisäksi niistä Nekkulin synttärijutuista. Matka käy ainakin Confettiin ja loppuviikosta todennäköisesti Ekbergille. Rakastan nimittäin Ekbergin macaroneja ja niitä on ollut molempien lasten ristiäisissä. Niitä tulee myös neidin ensimmäisille syntymäpäiville. Eilen laittelin valmiiksi jo ekan satsin Tollhouse cookeja. Niiden reseptin voisin laittaa tännekin. Kakkukin on jo valmiiksi mietitty. Löysin herkullisen jauhottoman vaihtoehdon ja kokeilen, josko saisin sen onnistumaan. Jännää! Ihanaa viikon alkua siis ja palataan huomenna!

Kuvat:
FashionHuunyEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita