keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Cool juttu!Pakko laittaa tällainen pikainen vinkki hauskoista tavoista tarjota juotavat. Kyseessä jälleen Nicolas Vahén tuote, mutta tälla kertaa tällainen hauska purnukka. Tiedän. Tulee helposti mieleen, miksen ole keksinyt tehdä samanlaisia itse. No ei mikään vieläkään estä. Askarteluun tarvitsee vain hillopurnukoita, hauskannäköisiä pillejä ja sopivan kokoisen poranterän ja poran. Mutta...jos tuntuu vähän turhan DIY:ltä, käy hakaisemassa purnukat vaikka Mrs. Jonesin putiikista.
Jos tykkäät hypistellä ihania keittiöjuttuja tai edes surffailla niitä silmäniloksesi, suosittelen ehdottomasti kurkkimaan myös tuon Nicolas Vahén oman linkin taakse. Tuo ihana tanskalaistunut Michelin-kokki on rakentanut kerrassaan ihanat nettisivut ruokahöpöttelyn ympärille. Reseptiosiossa löytyy toinen toistaan hurmaavampia juttuja. Tavarataivas ja söpösti pakatut tuotteet puolestaan hakevat mielestäni vertaansa.Sivun oikeasta reunasta löydät tuotteiden jälleenmyyjät maittain, mutten ole varma, kuinka ajantasalla tuo lista on. Omat tuotteeni olen hankkinut tuolta Mrs.Jonesin kautta, mutta ainakin pääkaupunkiseudulla löytyy lukuisia muitakin jälleenmyyjiä. Myös nettikauppoja kannattaa surffailla.
Katsotaan, koska saan aikaan laittaa ylläolevista purnukoista jonkun ihanan kattauksen meille ja mitä täytteeksi löytyy. Kuten huomata saattaa, postaustahti on hiukan yskinyt, mutta niin olen viime aikoina minäkin. :-D
Ihanaa keskiviikkoa ja tsemppiä loppuviikolle!!!

Kuvat:
FashionHunny
nicolasvahe.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita