maanantai 8. syyskuuta 2014

Ootd @ Sundaybrunch


Huomenta viikkoon! Miten aurinkoinen viikonoppu siellä sujui? Omani oli täynnä ihania juttuja, mikä onkin hyvä, koska välillä arkiviikko imaisee tehokkaasti mehuja. Lauantaina sain osallistua maailman tyylikkäimpien leidien kanssa Gloria-lehden muotinäytökseen. Lisäksi vierailimme vastikään keskustaan avatussa Pastor-ravintolassa. Pastor jäi myöhäisen ajankohdan vuoksi menun osalta kokematta, mutta ehkä myöhemmin... Gloriasta myös myöhemmin lisää. Sain napattua ihan kohtalaisia kuviakin, ja tärkeintähän on että tunnelma niistä välittyy.
Sunnuntaina suuntasimme perheen kanssa brunssille Café Engeliin Senaatintorin laidalle. Paikka on ennestään yksi aamiaissuosikeistamme. Erilaiset vaihtoehdot, pöytiintarjoilu ja mahtava sijainti aurinkoisessa säässä takaavat mukavan sunnuntaiaamun. Lisäksi paikka on passeli rattaiden kanssa ja meitä olikin paikalla useampi asiakas vauvan kanssa. Suosittelen kuitenkin, että lasten kanssa valitsee ajankohdaksi aikaisen aamun, koska lähempänä puolta päivää paikka on tupaten täynnä.
Aamiaisen jälkeen teimme kävelyn torin kupeessa ja suoritimme Tuomiokirkon portaiden laskemisen Viisivuotiaan kanssa. Samalla saatiin napattua muutama ootd-kuvakin. Jess! Niitä lisää. Tykkään itse katsella muiden blogien asukuvia ja ne ovat juuri sopivan kevyttä ja kokeilevaa sisältöä tähänkin blogiin. Aina ei ole tarkoitus halkaista atomia. Kaunis käsilaukku ja kengät riittävät. :-) Sitäpaitsi auringonpaisteessa kuvia on hauska ottaa erilaisissa ympäristöissä. Nyt vaan reissuja on tullut tehtyä harvemmin. Rakastan kuitenkin syysvaatteita (myös), joten eiköhän niitä kuvia tänne tule.
Sunnuntain asu ei muuten ollut ihan loppuunasti mietitty, koska heräsin lähtöön hiukan liian myöhään. Kaapista kaivettiin siis jotain sopivan rentoa. Jutut olivat myös kaikki niitä kaapin perimmäisiä, useita vuosia vanhoja. Tästä inspiroituneena aion muuten alkaa tosissani tutkia, mitä kaikkea niistä kaappien perukoillakin olevista kokonaisuuksista saa aikaan...
Ihanaa viikkoa! Gloriaa tulossa pikapuoliin. :-) Ja vähän muutakin...

Dagens asu:
Sweater: Acne
Shorts: Notify
Ankle boots: Marc Jacobs
Bag: Jamin Puech
Scarf: Louis Vuitton

Kuvat:
FashionHunny


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita