maanantai 6. lokakuuta 2014

Takaisin kotiin

Nizzan matka oli ja meni ja nyt nokka osoittaa jo pian kohti joulua. :-) Tiedän, olen tosi ajoissa, mutta onpahan ainakin jotain, mitä odottaa. Pimeä päivä meinaa viedä energiat mukanaan, mutta onneksi on  järjestettävänä tukullinen valokuvia valoisasta Etelä-Ranskasta. Onnea lisää myös uudet tuoksuvat saippuat, kauniit lastenvaatteet ja mukavat muistot. Esikoisen sanoin:"Mä haluan tulla tänne heti takaisin." :-)
Kunhan saan tosiaan laitettua valokuvia järjestykseen, laitan tänne pienen matkaoppaani lapsiperheille Nizzaan. Oma matkamme onnistui mielestäni täydellisesti ja miksi siis en jakaisi toimivia vinkkejä muillekin. Meillä siis matkassa olivat yksi-ja viisivuotiaat, joten tavaraa ja hermoja tarvittiin. Kaikki meni odotuksia paremmin kuitenkin. Oma pelkoni oli, että joku sairastuu juuri ennen matkaa tai sitten paikan päällä tarvitaan lääkäriä jonkun äkillisen force majeurin takia. Turhia pelkoja onneksi. Lisäksi jännitin hiukan Nekkulin viihtyvyyttä autossa, mutta sekin pelko osoittautui äidin ylihuolehtimiseksi. Tyttö on luotu reissaamaan!
Tällä viikolla olisi tarkoitus kanavoida Ranskasta tuotua energiaa pyykinpesuun (yllätys...), leipomiseen (löysin ihanan tarte tatinin ohjeen) ja urheiluun. Katsotaan, mihin kaikkeen rahkeet riittää...:-)
Nyt menen laittamaan tuoksukynttilöitä palamaan ja avaan uuden Vogue Paris-lehden. Tunnelmallista maanantai-iltaa sinulle!Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita