tiistai 4. marraskuuta 2014

Ihana varaslähtö jouluuun

Miten viikonloppusi meni? Me saimme ajan kulumaan kurpitsatouhujen parissa ja oli ohjelmassa hiukan tyttöjeniltaakin. Sunnuntai meni kyllä hiukan hyväntekeväisyyden puolelle omalta osaltani, mutta joskus kait niinkin.
Eilen sain piristää itseäni Oitbackassa pikkujoulutunnelmissa. Country White-kartanoputiikki tarjosi varaslähdön joulutunnelmiin ja mukaani tarttuikin hiukan joululahjoja ja kodin somistetta. Onneksi aloitin lahjojen hankkimisen jo nyt, koska tiedän, että se jää aina viime tinkaan kuitenkin. Country White on myös avannut ihka uuden nettiputiikin, jonka tarjontaa kannattaa käydä kurkistamassa. Netistä taitaa löytyä valikoima melkein kokonaisuudessaan! Ohessa hiukan tunnelmia eilisestä illasta. Mukana on oivallinen valikoima joulujuttuja. On kynttilää, kahvipöytää koristavaa kuvakirjaa, jouluherkkuja ja oma lempparini: tuo joulun tuoksuinen siivoussuihke! Enjoy!Tiedän, että olen todella ajoissa joulujuttujeni kanssa, mutta se että saa taas alkaa valmistella jotain ja varsinkin odottaa, antaa kummasti virtaa arkeen. 
Tällä viikolla laittelen muutaman reseptin tänne, kuten oli puhetta, ja lisäksi pitää ehdottomasti alkaa suunnitella isänpäivään jotain hauskaa. Siitä lisää pian... Huomiseen!

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita