keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Pikainen takkihankinta

Joulujuhlat lähestyvät päiväkodeissa ja ainakin meillä se tarkoittaa juhlakenkien kiillotusta ja paitojen silittämistä. Kaivoin myös esille pikkukaverin "puvuntakin" vain huomatakseni, että takki oli pieni, mutta Viisivuotias iso. :-o Yritin metsästää uutta takkia aikani ympäri nettikauppoja, kunnes soitin hyvän tuttavani liikkeeseen Kapteeninkadulle. Syy, miksen heti ottanut yhteyttä Mariannan Daisy&Don-liikkeeseen oli, etten rehellisesti sanottuna uskonut häneltä enää löytyvän takkia. Olin hankinnassani nimittäin todella myöhässä juhlakauteen nähden. Onneksi yksi takki löytyi ja juuri oikean kokoinen! Lisäksi takki oli juuri samaa mallia, kuin pieneksijäänyt.
Nappasin likkessä muutaman fiiliskuvan vain jakaakseni teille. Daisy&Don myy mm. Bonpoint-merkkiä, Armani Junioria ja Il Gufoa. Uutuutena konseptissa on ns. fashionkirppis, jonne voi viedä laadukkaita lastenvaatteita myyntiin. Kannattaa ottaa yhteyttä liikkeeseen ja tiedustella lisää, mikäli kaapeista löytyy pieneksijäänyttä laatulastenvaatetta. Kivempi niitä on laittaa eteenpäin sellaiselle, joka niitä arvostaa. Sama pätee toisinpäinkin. Second handistä voi tehdä todellisia löytöjä! Liikkeessä on joulunalla myynnissä myös Bonpointin tuoksuja, sekä pieniä lahjoiksi sopivia yllätyksiä, kuten tyttöjen käsilaukkuja ja koruja.
Minä sain mukaani uuden takin ja vaikka satsaus aina kirpaisee, tiedän jo kokemuksesta, että nuo takit menevät kesät talvet niin kauan kuin vain päälle sopivat. Tummansininen ohut villakangas sopii kesällä esim. valkoisten pellavahousujen kanssa. Yhdistelmässä on juhlittu mm. häitä ja ristiäisiä ja nyt siis farkkujen kanssa joulujuhlia. Kannattaa siis joskus panostaa, villa kun ei mene miksikään. Sarjassa seuraava saakin sitten käytettäväkseen lähes tuliterinä pysyneitä puvuntakkeja koko arsenaalin. :-) 


Alapuolella The takki. 


Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita