torstai 4. joulukuuta 2014

Viikonloppuun valmistautumista

Meille on tulossa pitkästä aikaa vieraita viikonloppuna ja jo sitäkin silmälläpitäen kotia pitää pikkuhiljaa laittaa "kyläkuntoon". Mielessäni on ollut jo jonkin aikaa hankkia joulutähdet koristamaan olohuonetta ja hyasintit tuomaan jouluista tuoksua. Nyt siihen on viimeistään hyvä syy. 
Kotiin on pesiytynyt myös pieniä joulunurkkauksia joulupallojen ja joulukalentereiden muodossa. Koska kuusen hankintaan on vielä aikaa, tarvitsen joulufiiliksen luomiseen kynttilöitä, kukkia, joulukoristeita ja joulumusiikkia. :-)
On mukava saada laittaa hiukan ekstraa tulevaan Itsenäisyyspäivään. Vaikka kylävieraat ovat läheisiä ystäviä ja tuovat itse myös mukanaan tarjottavia, on ihanaa laittaa ja emännöidä. Emännöinti ei tarkoita minulle sitä, että tekisin kaiken itse ja tuupertuisin kynnykselle viereiden tullessa. Olen vain mielissäni saadessani kotiini lisää elämää ja saadessani puuhastella jotain pientä. Jo pelkkä glögitarjottimen kattaminen useammalle henkilölle saa suupielet hymyyn. Voihan sitä hankkia lähes valmiinakin kaikenlaista kivaa ja vain nauttia kauniista esillepanosta. Katsotaan tosin jälkikäteen, kuinka paljon maltoin olla tekemättä. Muutama idea kyllä on, joten josko ne toteutuvat. Siitä tietää vasta viikonlopun jälkeen. :-)
Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita