torstai 15. tammikuuta 2015

Korupäivä vol. 2
Alkuviikon korupäivä saa jatkoa näillä ihanilla Chloén ja Aesan koruilla. Kävin ihastelemassa niitä Ninasissa viikko sitten kaupunkipäiväni aikana ja voi vitsi! Me like! Kuvissa ylempi edustaa Chloén valikoimaa ja alempi Aesaa.
Aesassa miellyttää jotenkin viipyilevä tunnelma. Korut ovat herkkiä ja keveitä. Chloé taas on tyyliltään kiiltävämpää ja enemmän luksusmuotitalon kaltaista muotoilultaan. Molemmat ovat erilaisuudessaan kerrassaan ihania. En ole ennen katsonutkaan Chloén koruja edes verkosta, enkä siis ole osannut odottaa niissä monikäyttöisyyttä niin arkeen, kuin juhlaankin. Nyt vaan harmittelen sitä, kuinka paljon olen missannut. :-) Aesa on tutumpi minulle Niinan kautta ja olen etsinyt koruja joskus esimerkiksi jenkkiläisen Bonadragin sivuilta. Nuo sivut muuten kannattaa katsastaa jokatapauksessa, koska siellä on paljon sellaisia ihania merkkejä, jotka harvemmin tulevat vastaan. Onpa suomalainen Samujikin päässyt mukaan. (Whoopwhoop!) Bonadragilla on myös mielestäni samanlainen tyyli kuin esim. Helsinkiläisellä Gaudetella tai Ninasilla. Yhdistelmissä on rokkia, herkkyyttä ja luksusta samassa paketissa. Jokainen tuote on ns. hand picked, joten yksilöllisyydestä voi taas olla 100% varma.

Koruhumalasta nauttiessa viikko on alkanut lähetä loppuaan ja laskeutuminen työelämään on saanut kohdallani alkunsa. Olen kieltämättä yllättynyt siitä, kuinka lyhyeksi ilta lasten kanssa jää varsinkin näin pimeän kauden ollessa vielä käynnissä. Kaikkeen varmaan tottuu ja onneksi valoisan aikaan ei ole montaakaan viikkkoa. Positiivisena kääntöpuolena uudessa päivärytmissäni olen saanut tutustua uusiin pohjoismaisiin kirjailijoihin, uusiin lastenkirjoihin ja tietokirjoihin. Niiden helmistä vihjailen täälläkin pitkin kevättä, koska kirjat kaikkinensa tulevat taas olemaan iso osa viikkojeni sisältöä. Yhden upean dekkarin jo löysin ja siitä saat kuulla tuota pikaa! Hyvää torstaita!!!

Kuvat:
FashionHunny
net-a-porter.com
aesajewelry.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita