Tarvitset sorbettiin:
6 dl puristettua sitrusmehua, esimerkiksi verigreippiä, koska siitä tulee hieno väri
2 dl vaaleaa siirappia
3 kananmunan valkuaista
Säästä ensinnäkin sitrushedelmien puristetut kuoret ja laita ne pakkaseen jähmettymään. Niistä tulee hauskannäköiset tarjoiluastiat.
Sekoita mehuun siirappi. Kaada seos esimerkiksi kakuvuokaan tai uunivuokaan, joka kestää pakastamista. Laita vuoka pakastimeen ja anna jähmettyä 2 tuntia. Sekoita jähmettymisen aikana 1-2 kertaa. Vatkaa kananmunan valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää ne mehuseokseen haarukalla. Laita takaisin pakastimeen ja sekoita taas kahden tunnin aikana muutaman kerran. Lopuksi jaa sorbetti annosvuokiin ja laita jälleen pakkaseen vähintään kahdeksi tunniksi. Jos käytät hedelmän kuorien puolikkaita, aseta ne vaikka muffinivuoassa pakkaseen, niin ne pysyvät pystyssä.
Kommentit valmiista tekeleistä olivat minulle: " Ei nyt niin hyvää, kun Ranskassa siinä yhdessä paikassa, mutta parempaa, kun mitä Suomessa on ollut ravintoloissa." <3 Good enough 4 me then! Oikeasti, aika ihanan makuista! Ja tuosta määrästä tulee muuten ainakin litra valmista sorbettia, joten on hyvä, jos jonossa on muutama muukin raikkaan jälkkärin fanittaja.
Kuvat:
FashionHunny
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kaikki kommentit ovat tervetulleita