keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Viikon vaaleat

Viime viikon ystävänpäivänä lapsukaiset saivat meiltä vanhemmilta ystävänpäivälahjansa pehmeinä paketteina. Tai no oikeastaan molempina, koska pikkuystävät saivat lisäksi luettavakseen myös uudet kirjat. Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa (omasta mielestäni tietysti), että lapseni ovat vanhempiinsa tulleita: molemmat tykkäävät kirjoista ja vaatteista. :-) Myös siis esikoinen on todella tarkka vaatekerrastaan. Kevään iloinen uutinen hänelle on, että lempparimerkiltäni Billiebluhsilta on tullut nyt myös poikien mallisto, Billybandit. Molempia saa Bulevardilta ja myös verkkokaupoista.
On ihanaa, että kuopuskin voi nyttemmin käyttää bodyjen sijasta t-paitoja, koska se laajentaa huomattavasti valikoimaa. Kevääksi tyttö puetaankin lyhythihaisiin teeppareihin ja neuletakkeihin erilaisten alaosien kanssa.
Olen superyllättynyt, että vaatteet ovat päiväkotikäytössä noin pienellä myös pysyneet kohtalaisen siisteinä. Tykkään pukea jälkikasvuani nätisti ja se on mielestäni silmänilo kaikille. Vaikka vaaleanpunaiset ja -siniset vaatteet ovatkin monelle klisee, nautin itse kun lapsilla on värejä ja iloisia kuvioita yllään. Trust me, sekin aika koittaa, kun vastaan murisee mustissaan kulkeva esiteini, joka vähät välittää vanhempansa mielipiteestä vaatetuksen suhteen. Toivon tosin, että tämä aika jäisi meidän kohdallamme lyhyeksi, mutta yritän silti henkisesti varautua siihen. Koska siihen on vielä kuitenkin aikaa, nautin nyt sydämeni kyllyydestä niin pienten poikien, kuin tyttöjenkin vaatettamisesta. Ohessa kuvia malliston kevätjutuista, joita voi käydä ihailemassa lisää vaikka Marikan luona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita