maanantai 16. maaliskuuta 2015

Pikakaunistaja alkuviikkoon

Huomenta viikkoon! Mitä jää jäljelle, kun otetaan pois työviikkojen päivärytmi, kiireisten aamujen töihinvalmistautuminen ja lopuksi vielä liikuntaharrastus...? Flunssainen odottaja, joka makaa sängynpohjalla. :-/ Äh...en muista yhtäkään lomanalkajaista, joka ei olisi startannut itseni kohdalla flunssalla. Kyseessä voi siis olla talviloma, kesäloma tai niinkuin nyt, mammaloma. Aina tuppaan olemaan aluksi flunssainen. Mistä lienee johtuu, mutta ikävää tämä nyt kuitenkin on.
Valituksen sijaan aion kuitenkin tänään levon ohessa tsempata päätäni niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. :-) Sisäisesti nautin aivonystyröitteni kanssa hyvästä kirjasta kera nokkaunien ja ulkoisesti hiustuoksusta. <3 Kuin sattumalta viime viikon Anna-lehdessä oli juttua ranskattarien chic-tyylistä yksinkertaisine kauneusvinkkeineen ja olin itse samaan aikaan korkannut Chanelin hiustuoksun kylppärin hyllyllä. Tämä konsti toimii pikakaunistajana keväiseen päivään. Mielestäni se saa aikaan ryhdinkorostuksen ja hiukan salaperäisen olon. ;-) Kukaan lähelläsi ei aavista, mistä viehättävä ilmapiiri ympärilläsi johtuu, mutta hajuvesi se ei ole. Hah! Se on hiustuoksu, joka viekottelee ympäristönsä tyylillä.
Tämänhetkiseen olotilaan tyyliä tosiaan tarvitaan. Katsotaan selviänkö päivän agendasta, johon olin ajatellut muutamia ihan oikeitakin tehtäviä. Osasta olen jo suosiolla luopunut, mutta suunnittelutyö mamiloman alkuviikoille voisi olla yksi tavoite. Aurinko on ainakin jaksamiseni puolella. Ihanaa viikonalkua sinne ja aurinkoista päivää!


Kuvat:
FashionHunny

2 kommenttia:

  1. Minulla on blogissani sinulle haaste, käythän kurkkaamassa: www.stellaheartslife.blogspot.fi :)

    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta!!! <3 kävin kurkkaamassa ja ehdottomasti teen tuon, kunhan tämä jäätävä flunssa helpottaa. Luulen, että kyse on pikkuneidin tartuttamasta taudista, mutta parempi nyt sairastaa, kun vastasyntyneen kanssa sitten reilun kuukauden päästä. Pahoittelut, etä kuvaaminen tosiaan jäänyt ja lukujoilla tylsääkin tylsempiä postauksia, mutta nyt kun mamiloma alkoi, niin eiköhän kuvatkin ala päätyä blogiin. Ja ihanaa, kun tätä vatsaa ei kohta taas ole. Sitten kyllä taas repäsen!

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita