keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Otetaan rauhallisesti...


Hähää...en ole vielä jakaantunut, vaikkei minusta olekaan mitään kuulunut. Olen vaan ollut...tolkuttoman saamaton. Alkuviikko on mennyt levätessä, esikoisen neuvolassa, omassa neuvolassa, kodinhoidossa ja asioiden järjestelyssä. Jospa nyt saisin aikaan ottaa kauniita valokuvia aurinkoisessa kevätilmassa. :-)
Joskus on kyllä ihan hyväkin olla saamaton. Huomaan itsessäni, että tuo ominaisuus saisi korostua jopa enemmän omassa olemisessani, koska usein vaadin myös muilta paljon itseni ohessa. Kun tuntuu, että juoksee pää kolmantena jalkana paikasta toiseen, alkaa luulla itsestää liikoja. Alkaa pitää itseään tärkeänä ja vaatia muiltakin suorittamista rennon asioiden etenemisen sijaan. Todellinen kehityskohteeni on siis rauhallinen eteneminen asioissa ja turhien aikasyöppöjen karsiminen.
Aion aloittaa tänään. Ensimmäisenä suuntaan aurinkoiseen aamuun hoitamaan muutaman jutun ja sitten kirjaostoksille...oho. Alkoi taas vaikuttaa asioiden listaamiselta. Noh...ehkä hyvä kirja saa aikaan sen, että asioiden listaus unohtuu vähäksi aikaa. Ihanaa aamua ja muista olla saamaton välillä.

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita