perjantai 10. huhtikuuta 2015

Sisustushelmiä ja vähän pohdintaa vanhemmuudesta. Mutta ihan vähän vaan...
Eilinen kotipäivä meni hujauksessa ja nauttiessa aivan mahtavasta kevätsäästä! Kuvissa fiilistelyä Balmuirin showroomilta, jossa piipahdimme esikoisen kanssa aamulla ennen varsinaista hulluttelua. Kannattaa käydä tsekkaamaasa paikka, jos vain mahdollista, koska valikoima ja palvelu oli aivan mahtavaa. Sain hankittua meidä makuuhuoneeseen sängylle isot ja kauan kaivatut tyynynpäälliset ja leidit lupasivat minulle vielä hyvän toimittajan sisätyynyihin, jotta niistä tulee päällisiin juuri mitoiltaan sopivat. That's what I call very good service!!! Ja koko komeus matkustaa matkahuollolla kotikylään, joten olen todella vakuuttunut. <3 Päivän sana oli siis pellava, pellava pellava...ja ehkä hiukan myös cashmir. ;-)

Kun Lauttasaaren Balmuir oli tyhjennetty, suuntasimme ajatukset varsinaisen suunnitelmamme toteuutamiseen ja menimme kuusivuotiaan kanssa Kalevankadulla sijaitsevaan Punanaamio-karnevaalikauppaan. Ulos kaupasta käveli hetken kuluttua mitä suloisin Darth Vader (mikäli niin voi sanoa) ja näin ollen vappuun liittyvät odotukset oli kuitattu etupeltoon. Matka jatkui pitsan äärellä kaupungin keskustassa ja sen jälkeen vielä leivosherkuttelulla kotona. Illalla luvassa olivat vielä jalkapallokoulun temppuharjoitukset, joten uskon esikoisen antaneen päivän kokonaisuudelle ainakin tyydyttävän arvosanan...;-) 

Oma päiväni oli huippua! Huomaan, että kunkin lapsen kanssa viettämäni kahdenkeskinen aika nousee omalla kohdallani kokoajan arvoon arvaamattomaan. Vaikka meillä on perheenä yhdessä hauskaa ja teemme luontevasti juttuja koko nelikko, on kahdenkeskinen aika todella tärkeää. Aina puhutaan vanhempien oikeudesta kahdenkeskiseen aikaan keskenään, mutta useampilapsisessa perheessä nosteisin fokukseen myös kahden keskisen ajan vanhemman ja lapsen välillä per jokainen yksilö. Koska vanhempana kokee jatkuvasti sitä kaikille tuttua riittämättömyyden tunnetta, on kahdenkeskinen aika edes jonkinmoinen eväs tuon tunteen selättämiseen. Toisaalta, joku voisi sanoa vanhemman käyttäytyvän silloin itsekkäästi ja vain tyynnyttelevän omaa oloaan, mutta minä uskon ja oikeastaan keskustelujen perusteella tiedänkin, että se on ihan yhtä tärkeää myös toiselle osapuolelle, eli lapselle. Tämähän on kahden kauppa. Lapsen ja vanhemman välinen juttu on samanlainen ihmissuhde, kuin mikä tahansa muukin ja siksi uskon siihen, että se tarvitsee toimiakseen hoitoa ja vaalimista siinä kuin mikä tahansa muukin ihmissuhde. 

Viikonloppuna hoidellaan ihmissuhteita lisää, kun pääsen pitkästä aikaa vähän kaupungille iltahulinaan. Taitaa jäädä sitten hetkeksi taas tauolle...:-D Joka tapauksessa, on hyvä hoidella niitä olemisiaan muiden kanssa välillä muuallakin kuin somessa, vaikka sekin on oiva väline kotona olevalle vanhemmalle. Ihanaa viikonloppua sinulle ja muista ulkoilla ja nähdä niitä rakkaimpia!

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita