tiistai 19. toukokuuta 2015

Summerlooks

Tuo aurinko saa kyllä ihmeitä aikaan! Pienet kolotukset tuntuvat mitättömämmiltä, vauvan sähellys entistäkin hellyyttävämmältä ja oma uni täydellisemmältä. :-) Tällä viikolla vietetään hääpäivää, ja lisäksi juhlan aihetta antaa synttäreitä täynnä oleva viikonloppu ja lounastreffeily. Kotona oleminen sopii ainakin minulle superhyvin! 

Kotona vauvaillessa sitä ehtii kehitellä itselleen kaikenlaisia projekteja ja vaatehuoltoon liittyvät tehtävät ovat aika olennainen osa kevään todo-listaani. Olen käynyt läpi jo osaa lasten vaatteista hyväntekeväisyyteen ja seuraavaksi pitäisi alkaa lajitella kirpparikasoja. Aurinkoiseen mieleen hiipii kuitenkin välillä myös tarve katsastaa tulevia kesälookkeja...itselle. :-) Täällä kyllä riittää myös pölähtäminen sinne omaan vaatehuoneeseen katsastamaan olemassaolevaa varastoa. Kuvista saatuja ideoita voi aivan hyvin toteuttaa jo hankituilla vaatekappaleilla. 

Huomaan tykästyneeni tänä keväänä superpaljon aikuisten shortsihaalareihin ja kietaisumekkoihin. Hyvänä lisänä tulevat farkut, joihin saa taas vauvamasun kadottua pukeutua. Katsastin hiukan lookkeja Hunkydoryltä ja Diana von Furstenbergiltä sekä muutamalta muulta ideoidakseni kesäpukeutumista. Kuvista päätellen, omaa silmää miellyttävät tänä vuonna vihreä, sininen ja valkoinen. Huomasin tämän jälkikäteen, kun olin valinnut kuvia. :-) 
Toinen itseäni kokuttava juttu on harmaa ja siihen yhdistetyt vaaleanpunaiset tai puuterit. Tiedän, että kaikkia ei pukeutuminen kevätkiireiden keskellä voisi vähempää kiinnostaa, mutta minulle siitä on mielenvirkistystä pitkän talven ja raskausajan jälkeen. On mukavaa, kun kietaisut nostavat vyötärön esille ja farkkuihinkin saa laittaa asusteeksi vyön pitkän pallomahakauden jälkeen. :-)
Tänään taidan kuitenkin vetäistä ylleni vielä reisitaskuhousut ja lenkkarit, koska edessä on pitkä kävelylenkki. Ehkä kesän tullen liihottelen vaunujen kanssa Haukilahden satamaan supertyylikkäänä kietaisussani ja leveässä lierihatussa. Katsotaan tuleeko tänäkin vauva-aikana tyyli ennen tarkoitusta. :-D Kokemusta meinaan on....

Kuvat:
hunkydory.com
dvf.com
nathalieschuterman.com
millanputiikki.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita