tiistai 4. helmikuuta 2014

Silmäniloa ja vaaleanpunaisia juttuja
Pitäähän se tunnustaa, että kuopuksen synnyttyä, lähti tämän fashionistan lapaset lentoon. Lastenvaatteiden osalta ihan uudella teholla mennään, kun kyseessä on tyttö. Olen aikaisemminkin ollut kohtalaisen tarkka esikoiseni vaateparresta, ja onnistunut siirtämään kiinnostuksen vaatteisiin jo häneenkin. En muista omasta lapsuudestani, että pehmeät paketit olisivat olleet niin himoittuja, kuin on nyt tämän pikkuherran kohdalla. Poikien vaatteiden valikoima on Suomessa vain hiukan rajallinen. Tarjolla on joko halpaa ketjuvaatemallistoa, tai sitten todella kallista designvaatetta muutamassa erikoisliikkeessä. Siksi tuntuu, että poikien vaatteita löytyy verkosta enemmän. Myös ulkomaanmatkoilta tulee hamstrattua pojalle vaatteet.

Ymmärrän hyvin kotimaisia kivijalkakauppoja lastenvaatevalikoimien rakentamisessa. Kierto on hitaampaa poikien vaatteiden kohdalla, ja tytöille siis ostetaan enemmän. Siksi niiden tarjonta takaa yrittäjällekin parhaat mahdollisuudet. Ja tätä yrittäjyyttä tukee yksi uusi pikkutytön mami kaasu pohjassa.On hauskaa selata netissäkin valikoimia, mutta kyllä paikan päällä vaatteiden hypistely voittaa verkko-ostelun. Ohessa kuvakavalkadia siitä, kuinka totaalisesti mopo voi karata.


Kenzon vaaleanpunainen turkki oli vaan ihan pakko saada. Vuori on hauskasti kuvioitu kuppikakuilla. Nekkuli näyttää tämä yllään itsekin muffinssilta.


Kate Mack Biscotti tekee maailaman suloisimmat pikkutyttöjen mekot. Pantoja olen jo hiukan totuttanut Nekkulin päähän, jotteivat ne lennä kaaressa sitten myöhemminkään. Kate Mack Biscottia saa Helsingissä Le Bunuellista.Kenkiä rakastavan äidin tyttärellä alkaa jo olla ihan hyvä kollaasi töppösiä. MonnaLisan turkishöperrykset ovat vertaansa vailla. Ihanat, punotut Galluccin ruskeat "kävelytöppöset" ovat isoveljen peruja. Ihan hirmuisestihan tämän kokoiset kengät eivät käytössä pääse kulumaan. Tästä voisikin luontevati jatkaa omiin kenkäasioihin, mutta niistä myöhemmin...ja paljon. Paljon on siis kenkiä ja asioita. :-)Ja lisää pienen pieniä pantoja ja tyttöjen hupsutteluita. Kunpa saisikin laittaa kokonaan ihan uuden prinsessahuoneen. En ole kuitenkaan saanut vihreää valoa tähän hankkeeseen...
Ziccosta löytyi muuten ajankohtainen ja todella suloinen soittorasia. Ajankohtainen siksi, että meillä niin suosittu Sophie la Giraffehan siinä tanssahtelee.

Tottakai vauvojen vaatteissa ja tarvikkeissa käytännöllisyys ratkaisee, mutta saahan sitä joskus höpsötellä. Lempimerkkejäni on tytöille juuri tuo Kate Mack Biscotti, Mayoral, MonnaLisa, I Do, sekä Noa Noa Miniature. Ja tässä vain muutama mainitakseni... Juhlavaatteissa tyttö on ollut myös puettuna Armani Junioriin, joka tuli tutuksi esikoisen kohdalla. Pikkupojille Armani Juniorin housut ja puvut ovat todellinen silmänilo. Ensinnäkin ne sopivat meidän perheemme pikkuherran mitoitukseen ja ovat käytettäviä myös erikseen. Meidän poitsu on käyttänyt puvuntakkia irtohousujen kanssa, esimerkiksi valkoisten pellavaisten. Siihen vielä kauluspaita ja rusetti, niin näky oli kyllä suoraan Marthas Vineyardista. Mini-Kennedy! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita