perjantai 28. helmikuuta 2014

Torstai-ilta with style!

Eilinen meni kauniiden asioiden parissa. Tiedän, että jotkut muoti-ja lifestylebloggarit syyllistyvät välillä ärsyttävään voiihanuuttahöpöhöpö-hehkutukseen. Mutta...voi ihanuutta! :-D
Kuten eilen mainitsin, tykkään pukeutua töissä. Ja arkena. Ja jokapaikassa. :-) Mielestäni kauniisti suunniteltu vaate, jossa leikkaukset toimivat kantajansa päällä, on osoitus ammattitaidosta ja toisaalta ilahduttaa katselijoita. Lisäksi se piristää omaa mieltä. Monet naiset sanovat pukeutuvansa itsensä vuoksi ja tätä väitettä usein kyseenalaistetaan. Etkö muka pukeudu näyttääksesi muille? En. Piste. Rakastan vaatteita, muotia, tyyliä ja kauneutta. Se ei tarkoita, että olisin tyylitaituri, jolle ei koskaan satu ylilyöntejä, tai joka ei komapastele korkokengissään, vaan sitä, että ryhtini paranee, hymyni levenee ja olen hyvällä tuulella saadessani nauttia kauneudesta. Osaan nauttia siitä myös ihaillessani tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita muiden yllä. 
Eilen sain ihailla niitä Mycokon kevään muotia pursuavassa tyyli-illassa. Paikalla olivat kantikset ja ihana Mycokon Elina ammattitaitoisine myyjineen.
Kauniita, eikö?
Voi vitsi, kun en ole toimistohommissa nyt. Kotelomekkoa kotelomekon vieressä ja mitä herkullisimmissa väreissä! Voikohan vaunuja työnnellä kotelossa...? Jos vaan pokkana työntäisin...
Kevättä soviteltiin ihan urakalla ja kuohuviini kruunasi ladyjen hurmoksen. 
Entisestä elämästäni ammentaen, haluan hehkuttaa kaikille myyjien ammattitaitoa. Arvostan todella vaateosoksilla saamaani palvelua. Mielestäni myyjän pitää jo ovelta nähdä asiakkaan tyylistä puolet ja erityisesti vaatekoko. Hyvä myyjä osaa antaa tilaa asiakkaan pohdinnalle, mutta tarvittaessa auttaa myös päätöksenteossa. On todella valitettavaa, että suurissa ketjumyymällöissä, tai jopa isoissa tavarataloissa käytetään niin paljon ns. kausimyyjiä. Mitenkään väheksymättä näitä henkilöitä, joudun kuitenkin toteamaan, että alusasumyyjän ammattitaitoa ei välttämättä ole samalla henkilöllä, jonka pitäisi tietää kengistä jotain, tai joka paikkaa asustemyyjää aika ajoin. Siksi suosin erikoisliikkeitä, koska saan niistä palvelua ja ne tuntevat tyylini. Lisäksi koen, että laadukasta vaatetta ostaessani, maksan myös palvelusta. Minun ei tarvitse mennä yksin vaatekasan kanssa sovituskoppiin, ja hetkeä ennen joku on vielä tokaissut:"Vain kaksi tuotetta kerralla", tai muuta liukuhihnamaista. Palvelevassa liikkeessä saan vaikka asua kopissa niin kauan, että olen tehnyt päätökseni, eikä kukaan hätyytä minua ulos tai jopa suhtaudu minuun väliinpitämättömästi. Minulle myydään ja minä puolestani arvostan saamaani asiantuntemusta. Se jos mikä on vuorovaikutusta, jossa molemmat osapuolet voittavat.
Noh..nyt vaahtoaminen sikseen. Nauttikaa näistä kuvista ja kevään muodista! Ja piipahtakaa tuossa liikkeessä, kun ehditte.
Kevääseen nudekorkkaria, mustaa ja wedgeä! Ihquja! ;-)
Keskellä hulinaa...

Kuvat: FashionHunny

2 kommenttia:

  1. Löysin vasta blogisi ja luin läpi. Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Kiitos. Palautetta saa antaa enemmän, kuin mielellään. Hyvää viikonloppua!

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita