tiistai 11. maaliskuuta 2014

London calling... 1/2

Keväinen viikonloppu Lontoossa on taaksejäänyttä, mutta ainakin kuvista voi fiilistellä vielä minilomaa. Saavuimme Lontooseen viime torstaina iltapäivällä ja käytimme loppuillan hotellilla ihmettelyyn. Hotelli olikin todella lapsiystävällinen, joten voin kyllä varauksetta suositella sitä muillekin lasten kanssa matkustaville, tai ilmankin. Novotel London City South (****) sijaitsee London Bridgen tuntumassa lähellä Borough Markettia. Hotellilta on hyvät metroyhteydet jokapaikkaan, mutta me liikuimme pääasiassa noilla isoilla mustilla takseilla, koska se oli niin näppärää rattaiden kanssa. Hotellin aamiainen oli kattava ja tarjolla oli perus brittiaamiaisen lisäksi paljon muutakin, mistä iso plussa.
Perjantaina, heti aamiaisen jälkeen lähdimme kaupungille katselemaan. 
Harvey Nicholsin ikkunat Sloane Streetin kulmassa. Hauskoja. :-)
Lounaspaikkamme King's Roadilla täytti sokerihiiren vaatimukset. Perjantaina tilaa oli rattaille hyvin ja lapset saatiin syötettyä näppärästi. Olimme itseasiassa lauantaina samassa paikassa kahvilla, mutta silloin paikka oli tupaten täynnä. Lounaan jälkeen oli aikaa juosta katsastamassa lastenvaatteita ja ehkä jotain pientä myös itsellekin. :-)
Hamleys oli matkan must eräälle pikkupojalle. Kohde listattiin kolmen parhaan joukkoon. Muita olivat kuulemma lauantaina nähty jalkapallo-ottelu (ei, en osallistunut kyseiseen) ja sunnuntaina vuorossa ollut London Zoo.
Näistä pikkujuttusista täytynee postata hiukan enemmän tällä viikolla...:-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita