maanantai 31. maaliskuuta 2014

Nyt alkoi kevätsiivous!

Täällä viikonloppuun mahtui rentoutumista, reipasta ulkoilua, ystäviä ja kuohuvaa. Joskus niinkin. :-) Kiitos muuten kaikille Hunkydory-kilpailuun osallistuneille. <3 Voittaja kisassa arvotaan tänään ja ilmoitetaan julkisesti keskiviikkona. En malta odottaa saada selville, kuka saa ranteeseensa kauniin kesäisen renkaan.
Tällä viikolla olisi tarkoitus täällä päässä ainakin raivata tilaa kaappeihin ja alkaa merkitä kirpparille meneviä tavaroita. Olen varannut pöydän itsepalvelukirpparilta toukokuun puolella ja ainakin omat kokemukseni tuollaisesta kierrättämisestä ovat todella hyviä. Koska rakastan vaatteita ja asusteita, on niitä kertynyt kotiin aikalailla. Ja kertyy... Joskus on hyvä pistää toisesta päästä poiskin tavaraa. Kenkiä olen ollut tuhottoman huono kierrättämään, mutta siihenkin olen jo alkanut keksiä keinoja. Mikäli juttu onnistuu, vinkkaan siitä täällä. Kenkiä nimittäin on kaapeissa riittämiin, ja ne jos mitkä vievät tilaa. Ainakin seuraavat kengät etsivät uutta omistajaa...
 Giuseppe Zanottin army sandaalit, koko 39
 Giuseppe Zanotti for Balmain vetskari korkkarit, koko 39
Louboutinin beiget Decollettet, koko 39

Sydäntä vihlaisee, kun ajattelen todella luopuvani näistä ja monesta muustakin parista, mutta ei voi mitään. Jostain on pakko alkaa tehdä kaappeihin lisää tilaa. Jos muuten sinulla on hyviä vinkkejä käytettyjen vaatteiden ja asusteiden myyntiin tai tiedät jonkun, joka olisi innostunut tulemaan vaikka kotikirppikselle, niin vinkkaa kommenttiboxiin.
Seuraavaksi alan raivata lastenvaatteita ja sitten on vuorossa ikkunoiden pesu. :-) Aion olla tällä viikolla toosi tehokas. ;-) Iloa ja tsemppiä myös sinun viikkoosi!

4 kommenttia:

 1. Itse olen vaatehullu viiden lapsen äiti. Koska lapsia on näin paljon ei kaikkea pysty uutena ostamaan, mutta koska kuitenkin haluan lastemme pukeutuvan laadukkaisiin ja kauniisiin vaatteisiin, niin ostan osan käytettynä.Minulla on isoille lapsilleni eräs toinen vaatehullu äiti ns.luottomyyjä, jolta ostan käytettynä. Nuorimmille ostan nyt lähinnä kaiken uutena, koska en ole löytänyt ketään mistä heille ostaisin. Minkä kokoisia vaatteita sinun lapsilta jää pieneksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Juu...alkaa kaapit pursuta lastenkin vaatteita. Meillä Nekkuli tyttö vasta 7kk, mutta käyttää 80-86 cm vaatteita. :-D Eli pieneksi on jäänyt vauvan vaatteita. Viisivuotias esikoinen on jo 117 cm pitkä, joten kaikki siitä taaksepäin on pientä. Olen osan jo laittanut kiertoon, mutta jostain sitä vaan riittää...:-)

   Poista
 2. Minulla tyttö kohta 5kk, käyttää kokoa 68 nyt..ja seuraava on poika kohta 3, kokoa 98/104cm. Kolme vanhempaa lasta on jo koulu ikäisiä. Lempparimerkit mitä meille suosin on: il gufo, Regina ja ver de terre, nämä siis lähinnä ulkovaatteissa. Tietty rymyisempään menoon on polarnia ja ticket kestäviä ja hyväksi todettuja. Sisävaatteissa burberry, gant, ralph, Tommy, mim-PI, pompom, lili g, kate mack, timberland, molokids, pomp de lux jne...h&m:kin ja kapphall löytyy,lähinnä alusvaatteet ja jotain perusvaatetta sieltä. Mutta me ei kyllä asuta lähimainkaan Helsingissä, vaan ihan landella, keski suomessa. Satun vaan olemaan tälläinen äippä, joka tykkää kauniista vaatteista, sisustuksesta. Asutaan pienessä kylässä, niin eräs tuttavani sanoikin joskus että minulla on koko pitäjän parhaiten puetut lapset :D pidätkö sinä mistä merkeistä lasten vaatteissa ja entäs heidän kengät? Kenkämerkeistä meidän suosikki on geoxx, ugg, lelli kelly, bisgaard, grocks.. Kiva ois lukea enempikin teidän lasten vaatteista! Jos pystyt ja haluat myydä jotain suoraan, niin että lähetät ne minulle postin kautta, niin olen kyllä kiinnostunut. Vaan ymmärrän myös jos et pysty. Tarkoitan siis sanoa kun kysyit myyntivinkkejä että yhdelle sopii nettihuutokaupat, yhdelle kirppareille vienti ja hinnoittelu, ja yhdelle myydä suoraan kaikki jos löytää sellaisen ostajan. Silloin säästyy mm.paikkamaksut ja pöydän siivoukselta yms. Itse vein ennen kirpparille, mutta nykyään myyn joko suoraan (en vaan ole löytäny jokaisen lapseni pieneille vaatteille tarvitsijaa tuttavapiiristäni) tai sitten käyn itse myymässä jossain päivä tapahtumassa. Osan myös annan esim. Kummilapselle Helsinkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja sori, kun vastaus kesti. Tottakai voi myydä suoraan vaatetta sinulle. Mikäköhän olisi käytännöllisin tapa? Tällä hetkellä löytyy kolme-neljä vuotiaan pojan vaatteita. Ehdin viedä jo hiukan Nekkulin tavaraa Fidaankin. :-/ olikohan fiksua...? Piti vaan hiukan tyhjentää kaappia. Kuulostaa tosiaan, että lapsesi ovat kylänraitin sööteimpiä. <3 Ja niin pitääkin olla! Aikakaudessa on tapahtunut hurja harppaus sitten oman lapsuuden, kun pehmeät paketit eivät olleet niitä halutuimpia. Nyt ovat! Siis lasten kesken. Johtuu varmaan, kun tarjonta ja saatavuus niin eriluokkaa nykyään. Pitääkin laittaa lastenvaatteista taas juttua. Se on hiukan jäänyt kokkauksen jalkoihin. :-) Ja kengistä myös. Juuri esikoinen sai kaksi paria uusia kenkiä, kun kasvaa maata pitkin nykyään. :-D lasten kenkiäkin meillä on pilvin pimein, mutta ne pitää varmaan laittaa vaan lahjoitukseen... Ole yhteydessä gmailiin, jos haluat laittaa omia yhteystietojasi ja millaista settiä ajattelit pumpsauttaa. tuiretornqvist@gmail.fi

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita