perjantai 14. maaliskuuta 2014

Soho Disco Bag is here

Juu. Ei ne ostokset viikonloppuna ihan lastenvaatteisiin jäänyt. Jotain pientä itselle siis. Ja vain kolme sanaa: Soho Disco Bag. :-D Minut hyvin tuntevat (ja ehkä vähän huonomminkin) tietävät, että laukkuhamstraustani voi kutsua ihan perustellusti jo harrastukseksi. Kokoelma on ihan kohtalainen ja hyvä niin. Nyt oli siis pikkuruisen Sohon vuoro. En omista juurikaan Guccin laukkuja, vaikka ne ovat ajattomia (tällä muuten perustelen kaikki laukkuhankinnat) ja tyylikkäitä. En myöskään omista punaista laukkua. Paitsi nyt. :-)
Tämä crossbody-juttu näyttää korostuvan tämän hetken valinnoissa, mitä laukkuun tulee. On vaan niin helppoa liikkua lastenkin kanssa, kun omat tavarat kulkee mukana paimentamatta. Soho Disco Bag tuli siis taloon ja kirkkaan punaisena. 
Olen huomannut, että minulla on nyt kevättä kohti mentäessä joku raitajuttu meneillään. Punainen Soho sopii tämän seilorivaiheeni kanssa paremmin, kuin hyvin. :-) Laukun nahka on sävyltään juri se oikea Picasso, ja kultaiset yksityiskohdat tuovat ajattomuutta.  Sivussa on tuo "Gucci-tupsu" nahkaisena ja ohut remmi tuo yksinkertaiselle muodolle siroutta. Laukku on ammentanut inspiraatiota kompaktiin kokoonsa kameralaukusta. Värejä on vaikka minkälaisia ja itse harkitsin myös puuterinväristä lakeeriversiota. Punainen veti särmikkyydessään pidemmän korren. Lakeeriversiota voit tutkailla tästä ja kertoa, kumman olisit itse valinnut. Tuo puuteri on kyllä ihastuttava sesonkiväri, mutta punainen ehkä klassikko? Nyt sitten vaan oikeansävyinen huulipuna laukkuun ja illalla ulos! <3 Viikonloput!

8 kommenttia:

 1. Heippa, juuri laitoin samaisen laukun mustana itselleni tilaukseen:) Oletko suojannut nahkaa jollain suihkeella yms??

  VastaaPoista
 2. Moikka ja sori, kun en ole huomannut tätä. Juuri aamulla katsoin kommenttiboksin läpi, mutta tämä meni multa jotenkin ohi. En ole suojannut Guccia mitenkään. Pelkään, ettei vaan punaisen sävy muutu, jos laukun suihkuttaa. En ole suojannut Mulberrynkään laukkuja ( jotka myös niitä pintanahkaisia, ja tosi huokoisia) mitenkään, vaan vasta vuosien päästä sitten käsittelin esim. koko Roxannen geelillä. Sävy muuttui, muttei se enää mua haittaa. Ja kyse niissä nahanvärisistä tuotteista minulla... Mustassa ei varmaan näykään mikään sävyero, vaikka sen suihkuttaisikin...
  Jos olet täältä pääkaupunkiseudulta, niin ainakin Mulberryn myymälässä Fabianinkadulla annetaan hyviä neuvoja laukkujen käsittelystä. Kannattaa soittaa sinne tai käydä. Heillä on myös jotain laukuille sopivia aineitakin myynnissä. Olen kysäissyt sieltä aina neuvoa, kun Multsan nahkatuotteet kuitenkin niin käsittelemättömiä. Mikä niille kelpaa, kelpaa yleensä muillekin. :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksestasi:)) Kipaisempa sieltä kysymässä neuvoa. Oletko ollut tyytyväinen laukkuun? Nahkan laatuun ja näin yleisesti muutenkin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! <3 Juu. Olen tykännyt omastani tosi paljon. Koko on juuri sopiva, koska minulla sinne mahtuu myös näin kesällä kova aurinkolasiboksi. Se on aina plussaa. Kaikkiin tuollaisiin pienempiin laukkuihin kun ei aina tahdo mahtua niin paljon, kuin haluaisi. Lisäksi tykkän ihan päiväkäytössä tuosta ja silti se menee iltajuttuihinkin, jos haluaa. Ystävälläni on muuten tuo musta versio. Voin vielä kysäistä hänen mielipidettään. Hyvää juhannusta sinne suuntaan! :-)

   Poista
 4. Kuulostaa hyvältä!:) jos vaan viitsit kysyä onko ystäväsi hoitanut mustaa millään olisin kiitollinen:) Hyvää juhannusta myös sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Hän on suihkuttanut omansa ja käyttää sitä päivittäin. On tykännyt kovasti. :-)

   Poista
 5. Sanoiko erikseen minkä merkin ainetta suihkutellut?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä maininnut, mutta olen itse käyttänyt Collonil-geeliä Roxanneen, ja Collonililla on myös spraytä.

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita