maanantai 14. huhtikuuta 2014

BonBureau ja uskomattomat hatut

Keväistä viikonalkua! Minulla oli mahdollisuus hiukan lennähtää omille teilleni lauantaina, kun puoliso oli kotiutunut reissusta. Tarkoitus oli alunperin treenata ja käydä kaupungilla, mutta yhdistin nämä pelkkään kaupungilla oleiluun. Yleensä aika kuitenkin loppuu kesken (jään suustani kiinni jokapaikkaan...). Sitäpaitsi kaupungilla juoksentelu menee hyvin treenistäkin: Mukana lisääntyvä määrä kuormaa yhdistettynä tuntikausien jalankulkuun käy kestävyysharjoittelusta. :-D 
Ensimmäinen kohde oli Korkeavuorenkadulla BonBureau, jossa ihastuttavat daamit Lena, Mia ja Niina olivat avanneet pop-upin second hand fashionia ja ranskalaista vintagea varten. Kuvat puhukoot pulestaan! Kuplivaa, kynttilöitä, suloisia hattuja ja secondhand-aarteita... Paikalla on aikaisemmin sijainnut perinteikäs Muoti Anielan hattukauppa, jota piti Lenan isoäiti. Jos siis tarvitset esimerkiksi kesähäihin hattua, niin BonBureau hoitaa nykyään myös tuon vanhan hattuliikkeen varastoa. Saatavilla on yksilöllisiä ja kauniita yksittäiskappaleita kampauksen koristeeksi. 
Suloinen Niina mannekeerasi upea persikan värinen houkutus hiuksillaan. Joudun ehkä palaamaan vielä hattuostoksille...
Fashionia vintagekirjojen malliin...
Blogisti Mia Renvall poseerasi tyylikkäässä mustassa. Mia on tuonut BonBureauhun aarteita Etelä-Ranskasta. Tarjolla on mm. vintagehenkisiä tauluja eri muotihuoneiden mainoksista.
Lauantainen hiuskoriste oli ihan super! Kuin kirsikka kakussa. :-)
Hurmaavia nämä yläpuolella olevat taulut! Pitäisi löytää hyvä paikka kotoa, jonne tuollaisen ranskalaistyylisen nurkkauksen voisi pystyttää. Lauantain retkeltä jäi haaviin kaikenlaista muutakin mukavaa ja niistä vielä huomenna ja keskiviikkona lisää. Ihan uskomattoman kaunis uudistettu liike esimerkiksi ja vaikka mitä söpöä! Päivä päättyi Cafe Ekbergille, jossa nautin hetken kupillisesta espressoa. Näiden herkkujen jälkeen olikin aika suunnata kotiin.
Sunnuntaina meillä virvottiin isovanhemmat ja taiteiltiin seinälle se Tommy Tabermanin Hyväily-runo. Se ei ollutkaan mikään ihan simppeli juttu, mutta lopputulos saa komeilla olohuoneessa ainakin tämän kevään.
Tuon tekstin alla meillä nökötetään olohuoneessa. Se on hyvä muistutus itse kullekin arkeen, kun väsymys ja kiire meinaavat saattaa unholaan ne tärkeimmät asiat. <3 Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita