Tein viime viikolla hattutemppuna vohveleita kookosmaitoon ja lopputuloksesta tuli aika hyvä, vaikka itse sanonkin. :-) Koska resepti syntyi mitä kaapista löytyy-periaatteella, päätin laittaa sen lähinnä itselleni ylös tänne blogiin. Tarkoitus oli postata Cecilia Mellin koruista ja Ihanasta Sofinah- liikkeestä, mutta saattekin lukea siitä huomenna, koska vohvelit kuuluu saada nauttia vapaapäivän aamuna. <3
Tarvitset:
- 4 dl vehnäjauhoja
- n. 2rkl sokeria
- ripaus suolaa
- 1 tölkillinen kookosmaitoa
- 1 tl ruokasoodaa
- 1/dl siirappia
- 1dl kivennäisvettä
- 2 kananmunaa
Tee näin:
Sekoita aineet keskenään. :-) Yksinkertainen ohje. Tiedän, että olisi järkevää rikkoa munien rakenne ensin ja blaa blaa, mutta minä tein juuri tällä versiolla omani viime viikolla. Jauhoja kannattaa lisätä oman fiiliksen mukaan ja taikinan antaa turvota ennen paistamista.
Siirapin lisääminen johtui siitä, että kotoa uupui leivinjauhe. Ruokasoodaahan voi käyttää vain happamien maitotuotteiden tai siirapin kanssa taikinan nostatukseen, joten kaivoin kaapista siirappia ja lorauttelin sitä taikinan n. vajaan desin verran. Tällaisella reseptillä tuli kyllä hyvää! Kerro ihmeessä, jos sinulla on ihan oikeakin kookosvohveleiden ohje. Mielellään otan sen. :-)
Tuo ihana lasipurkki on muuten CountryWhitesta ja säilytän niissä meillä sokerin ja pähkinöitä, sekä kaakaojauhetta. Käteviä siinä, että ne kehtaa nostaa jopa pöytään koristamaan kattausta. :-) Ihanaa vapaapäivää sinulle!
Kuvat:
FashionHunny
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kaikki kommentit ovat tervetulleita