tiistai 29. huhtikuuta 2014

Maailman hauskimmat kengät

Täällä taas kenkäfriikki. Tällä kertaa hankittuna kesään ja kotiterassille asiaankuuluvat pihakengät. Kyllä, luit oikein. :-) Vaikka kenkäkaapit pursuavat mm. Zanotteja, Miu Miuta, Van Notenia ja Chloéa, piti FashionHunnyn hankkia oikeat puukengät. Kyseessä eivät kuitenkaan ole mitkä tahansa hollannikkaat, vaan Carina Ek Werderitschin suunnittelemat Calou Stockholm -puukengät. Ne on kyllä the puukengät. :-)
Juttu on saanut alkunsa 2005, kun Carina Ek Werderitschin työskenteli Italiassa korukokoelmien parissa. Hän keksi Ruotsalaiskansallisten jalkineiden eksoottisuuden muun maalaisten silmissä ja alkoi yhdistellä suunnittelussa erilaisia leikkauksia, materiaaleja ja värejä. Puolellaan hänellä oli vielä jalkineen mukavuus, joka ainakin minulle on ensiarvoisen tärkeää. En enää ikinä aio ostaa epämukavia kenkiä. Minun kenkäni löytyivät täältä. Ullan ja Jyrkin hyllyistä Tuomarinkylästä löytyy vaikka kuinka ihania puukenkiä, mutta minä aion kopistella kesällä näissä.
Kätsyä näissä minun kengissäni on muuten helppo jalkaan sujautus. :-) Voin muitta mutkitta hilpaista pihalle hakemaan jälkikasvua tai kipittää postilaatikolle. Eli kauniit ja käytännölliset. <3  
Tämmöisillä ajatuksilla tepastellaan siis tätä viikkoa eteenpäin. Palataan! Nyt menen lusikoimaan aamiaispuuron Nekkulin nassuun ja lukemaan Hesarin loppuun. :-)

Kuvat:
Fashionhunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita